Hvordan man kan slippe af med en bruise fra cellulitis

Hvordan man kan slippe af med en bruise fra cellulitis

At vide, hvordan man behandler cellulitis blå mærker kan gøre tilstanden mindre indlysende. Cellulitis kan være en alvorlig hudlidelse forårsaget af bakterier, der kommer under huden. Behandles hurtigt, cellulitis er ikke farligt. Det største problem er den knuste, røde, hævede hud, som det forårsager. Efter nogle få enkle trin kan du hjælpe din blå mærkning hurtigere.

Sæt en ispakke på blusen. Hvis du ikke har ispakning, kan du sætte isterninger i en plastik lynlås taske. Pak ispakningen i et rent håndklæde og anbring det på blæren i 20 minutter.

Løft det kludede område. At holde blæren forhøjet vil begrænse blodgennemstrømningen til blæren, hvilket begrænser hævelsen og blodpropper, der forårsager blå mærker.

Påfør varme, hvis blæren er smertefuld. Sæt en varmepude eller et varmt håndklæde på området. Dette vil hjælpe med at slappe af musklerne og dumme smerten. Du kan også tage smertestillende.

Tips

Brug altid rene håndklæder ved behandling af blå mærker forårsaget af cellulitis. Fordi denne tilstand er forårsaget af bakterier, vil brugen af ​​rene håndklæder mindske risikoen for yderligere infektion.

Advarsler

Hvis blæren forbliver smertefuld eller ser ud til at være inficeret, skal du straks kontakte lægen.

Del:
Kommentarer