Hvordan man kan slippe af med alkohol i din krop

Hvordan man kan slippe af med alkohol i din krop

En sen nat at feste og spise alkohol kan have en skadelig virkning på din krop. Mens en moderat mængde alkohol, såsom et glas rødvin, kan have positive sundhedsmæssige fordele, kan drikke for meget alkohol få dig til at føle sig træt, smertefuld og resultere i langsigtede helbredsproblemer som levercirrhose. Mens tiden er den eneste måde at virkelig slippe af din alkoholkrop, er der andre måder at befri din krop af de toksiner, der ledsager alkoholholdige drikkevarer.

Drik 8 glas, 8 oz. hver af vand og andre væsker. Dette vil øge dit urin flow, hvilket igen vil hjælpe din krop slippe af med toksiner.

Tag naturlige diuretika såsom te og tranebærsaft. Grøn te, urtete, nælde- og mælkebøtte te, samt naturlig tranebærsaft hjælper alle med at rense nyrerne af toksiner.

Spis mad som rødbeder, havre og andre naturlige korn for at hjælpe med at absorbere alkohol og andre toksiner. Beets indeholder kostfiber, som indkapsler proteiner og fedtsyrer i din urin. Havre, der kan indtages i traditionel havregryn form, indeholder silica, som er et naturligt vanddrivende middel. De absorberer også toksiner og uddriver dem gennem ekskrementer.

Giv din krop tid til at afgifte og metabolisere alkoholen i dit system. I sidste ende kan du fjerne toksiner fra din krop ved at spise og drikke diuretika og stoffer, der absorberer og udviser toksiner, men det kan stadig tage op til tre timer for din krop at fjerne kun en drink fra din krop afhængigt af dit køn og størrelse. Tillad rigelig tid til at genoprette og lad din krop metabolisere alkohol, baseret på mængden af ​​alkohol du drak.

Tips

Drikker alkohol i moderation eller drikkevand i mellem drikkevarer kan bidrage til at reducere den tid det tager at fjerne alkohol fra din krop.

Advarsler

Forsøg aldrig at snyde en medicin eller alkohol test, da konsekvenserne kan være skadelige.

Del:
Kommentarer