Hvordan man kan slippe af hudsvampe fra solsenge

Hvordan man kan slippe af hudsvampe fra solsenge

Hudsvamp er en meget almindelig hudtilstand, og kan let behandles med medicin. Selv om det ikke er almindeligt at indgå en hudsvamp fra en solarium, skal du sørge for, at din garvningssalon renser sine solseng efter hver brug. Svampe elsker at vokse på varme steder, så en garvning booth er et perfekt sted for dem at lure. Heldigvis er hud svamp let behandles, og i de fleste tilfælde behøver du ikke en læge recept.

Kend symptomerne. Hvis du ikke er sikker på, at du har en hudsvamp, skal du kontakte din læge for at få en præcis diagnose. En hudsvamp kan forårsage rød, kløende hud, skællende pletter på forskellige dele af kroppen eller små hvide humle. Ringorm, en fælles hudsvamp, ligner små bumser, indtil den gradvist vokser til et ringformet udslæt ifølge Nemours Foundation.

Køb en svampe fløde. Der er flere tilgængelige over disken, herunder Lotrimin og Tinactin.

Vask og tør din hud og anbring cremen i et tyndt lag til det berørte område to gange om dagen.

Hvis en antisvampcreme ikke behandler din svamp, skal du prøve en anti-skælvshampoo. Ifølge American College of Dermatology indeholder almindelige skælvshampooer anti-svampe ingredienser, og kan påføres huden for at behandle en hud svamp.

Efter at have taget et bad, skal du shampooen på det berørte område, skumle det op og lade det ligge på huden i ca. 5 minutter. Skyl derefter.

Hvis du stadig ikke er i stand til at slippe af med din hudsvamp, skal du se en læge. Hun kan ordinere en oral medicin eller en stærkere anti-svampe creme.

Tips

Hudsvamp har en tendens til at genopstå, så vær ikke foruroliget, hvis den dukker op igen. De samme behandlinger skal fungere anden gang, men hvis du har problemer med at slippe af med din svamp, skal du besøge en læge.

Advarsler

Hvis du har modtaget en hudsvamp fra en solarium, er det bedst at undgå denne facilitet i fremtiden eller overveje falske garvningsprodukter. Alle garverier er lovpligtige til at rengøre en solbad med desinfektionsmiddel efter hver brug.

Del:
Kommentarer