Hvordan man kan se FA Cup gratis online

Hvordan man kan se FA Cup gratis online

FA Cup er verdens ældste fodboldkonkurrence, der startede i 1870'erne. Det er en strålende konkurrence, hvor hold fra alle divisioner i England kan deltage, og uafgjort er unseeded, så små hold bliver trukket mod store hold og nogle gange forstyrret dem. Afhængigt af hvor du bor, er der muligvis ingen tv-dækning til rådighed for dig, jeg vil vise dig, hvordan du kommer rundt om denne hindring.

Gå til //myp2p.eu Næsten hver eneste sportsbegivenhed i verden, der er på tv, vil blive knyttet her. Hvis det er på tv chancer er nogen, der deler strømmen, og det ender på denne hjemmeside

Øverst på siden er der flere faner, klik på den ene mærket "Live Sports". Hvis dit valgte spil allerede er startet, kan du rulle ned for at finde det. Eller hvis det ikke er startet endnu, kan du klikke på fodbold-ikonet for at se alle fodbold-fodboldspil planlagt i de næste par dage.

Når du har fundet dit spil, klik på TV-ikonet helt til højre for siden ud for den kamp, ​​du er interesseret i at se.

Nu er du på en liste over alle de forskellige steder, der viser dit spil, og hvilken software du skal se, nogle gange lister også kommentatorernes sprog. Når du har fundet en station, du vil se, skal du se efter dem, der har Software som "Andre" eller "Mediaplayer"; de fleste af disse links kræver kun, at Flash installeres, som de fleste brugere alligevel har, eller hvis din browser beder dig om at installere Flash fra Adobe bare sige ja og følg vejledningen.

Tryk på linket for afspilning, vent et par sekunder for siden at indlæse og læne dig tilbage og slappe af.

Del:
Kommentarer