Hvordan man kan lean som Michael Jackson

Hvordan man kan lean som Michael Jackson

Næsten lige så populær som moonwalken, Michael Jackson's magert, kaldet anti-tyngdekraften, har længe været en eftertragtet bevægelse, da videoen for Smooth Criminal blev frigivet. Mikaels patenterede (bogstaveligt!) Skridt er ikke gjort uden hjælp af specielle sko, men hvem der kan få fat i et par, kan give det et skud. Sådan læner du som Michael Jackson:

Find dig selv nogle anti-gravity sko

Dette er sandsynligvis vanskeligere end at forsøge at gøre selve flytningen. Michael Jackson ansøgte om et patent på de sko, han skabte ved hjælp af to venner, som gør det muligt for brugeren at læne sig ud over tyngdepunktet. Han tillod aldrig, at skoene blev frigivet til forbrugerne, men forskellige planer - og endda en mark-up med planerne for den originale sko - er tilgængelige online; Jeg har faktisk to par, jeg fandt på eBay, mig selv. Lejlighedsvis vil nogen frigive deres version af skoen på eBay eller Amazon, selv om noget fortæller mig, at skoene sandsynligvis vil være tilgængelige for forbrugerne på kort tid. Hold øje med "Michael Jackon lænende sko" eller forsøge at gøre dem selv ved at bruge det udtrukne eksempel på US patentets websted (eller se en kopi af tegningerne og patentansøgningen nedenfor)

//www.google/patents/about?id=MAUgAAAAEBAJ&dq=anti+gravity+shoe

Sæt skoene på

Når du har formået at enten lave eller score dig selv et par sko, skal du sætte dem på. Det vil være svært i starten for dig at læne og balance, fordi dit sind vil fortælle dig, at din krop ikke kan gå så langt, og du vil sandsynligvis få dig til at falde. Øv ved at holde på en bar, en stol eller endda væggen som du begynder at læne sig fremad. Gå langsomt, men gå ikke for langsomt - skoene engageres, når det er nok til at udløse fælden, og hvis du bevæger dig for langsomt, vil fælden ikke gå i indgreb, og du vil virkelig falde.

Afbrydelse af skoene

Når du har fået den skæve del ned, vil du se, at fælden snaps ned så hurtigt som du kan lænne din krop forbi normalcy. At komme tilbage og løsne skoene er dog lidt vanskeligere. Øv lægen baglæns for at bringe din krop tilbage til sit perfekte center, hvilket vil tage en masse ben- og rygstyrke. Bare at stå op eller falde over vil efterlade skoene engageret, og du vil ikke være i stand til at stå op korrekt, mens du bærer dem. Lænende baglæns vil ikke kun bringe dig tilbage til din startposition, men frigør skoene korrekt, så du kan fortsætte med at danse og udføre tricket igen senere i din rutine.

Del:
Kommentarer