Hvordan man identificerer TEC-piller

Hvordan man identificerer TEC-piller

Piller, der er trykt med TEC, kan være vanskelige at identificere korrekt. Ifølge søgninger på Drugs og Pharmer.org er TEC mest sandsynligt påtrykt fra en generisk lægemiddelproducent i Canada kaldet Ratiopharm. Der er en meget sandsynlig chance for, at de er oxycodon eller oxycodon kombineret med acetaminophen til dannelse af percocet. Percocet er en mindre potent smertestillende middel end oxycodon og ordineres normalt til mild smerte. Oxycodon er en almindelig, men meget kraftig smertestillende middel, der ofte bruges til rekreative formål, især af teenagere. Hvis du opdager disse piller i besiddelse af en teenager eller et familiemedlem eller finder dem efterladt i et medicinskabinet, er der et par skridt, du kan tage for at identificere dem.

Det bedste sted at gå først er internettet. Drugs har en pilleidentifikationsafdeling, der kan hjælpe med at finde billeder af piller. Tjek //www.drugs/imprints.php. Du kan søge efter aftryk, farve, form, fabrikant og almindeligt søgte aftryk.

Hvis pilleidentifikatoren ikke hjælper, skal du gå til Drugs fora. Der er en sektion med titlen "Pill identifikation." Gå til //www.drugs/forum/pill-identification/ Registrer og still et spørgsmål, og nogen vil forhåbentlig hjælpe. Du kan også søge igennem ældre indlæg og se, om en anden har allerede spurgt om din særlige pille.

En apotek eller læge vil være i stand til at identificere de fleste piller, så du kan tjekke hos dit lokale apotek eller familielæge.

Du kan også kontakte den lokale politi afdeling. De fleste politister har erfaring med at konfiskere receptpligtige piller fra enkeltpersoner og har diagrammer, der leverer identiteten af ​​hver pille. U.S. Drug Enforcement Agency hjemmeside har et lægemiddeloversigt til rådighed for alle at se: //www.usdoj.gov/dea/images_narcotics.html.

Du kan ogsĂĄ kontakte Ratiopharm direkte via deres hjemmeside og bede om en mulig identifikation. GĂĄ til //www1.ratiopharm/ww/da/pub/press_center/contact.cfm.

Advarsler

Hvis du opdagede disse piller i besiddelse af en teenager, er det bedst at diskutere risikoen for receptpligtigt stofmisbrug og mulige behandlingsmuligheder. Medline Plus leverer mange gode oplysninger pĂĄ //www.nlm.nih.gov/medlineplus/prescriptiondrugabuse.html.

Del:
Kommentarer