Hvordan man hypnotiserer mennesker, mens de sover

Hvordan man hypnotiserer mennesker, mens de sover

Hypnose er længe blevet brugt på emner for at skabe en forandring i adfærd. Mange forestiller sig, at det simpelthen er et magic-type trick udført i shows; hypnose er dog blevet brugt med succes til at hjælpe med vægttab og til at hjælpe dem, der ønsker at holde op med at ryge. Mange mennesker bruger hypnose som en form for terapi eller til at meditere og slappe af. For at modtage hypnotiske forslag skal du være afslappet og rolig.

Sådan hypnotiserer du nogen mens du sover

Lav en rytme med den, du forsøger at hypnotisere. Mens du sidder ved siden af ​​personen, matcher hans eller hendes vejrtrækning langsomt, målt. Dette sætter dig i en rytme med motivet, så du ikke forstyrrer personens søvnmønster.

Gnid fagets hånd eller arm. Tryk langsomt og forsigtigt armen eller fingeren og begynde at gnide i en langsom rytme.

Forklar til dit emne, hvad du laver. Dette er at etablere din stemme i personens hoved. Begynd ikke med at indføre den adfærd, du forsøger at ændre; I stedet for blot at forklare, hvad du og motivet gør i den nuværende tid. Du kan f.eks. Sige: "Jeg gnider din arm mens du sover. Du sover i et varmt rum."

Lav forslag. Nu kan du begynde at beskrive hvilken adfærd du vil ændre. Sørg for at bruge en rytmisk tone i din tale for ikke at forstyrre motivets søvncyklus. Gentag adfærd ændres flere gange. Mens du gør det, fortsæt med at gnide hånden eller armen på dit emne. Fortsæt i ca. 10 til 15 minutter og gå så gradvist væk. Hvis forslaget ikke træder i kraft første gang, kan du prøve igen på et andet tidspunkt.

Vær opmærksom på begrænsninger. Det ville være uetisk at forsøge at hypnotisere nogen uden deres samtykke - og endnu mere, hvis personen er et barn. Selv om nogen kan prøve disse teknikker, er der mange uddannede hypnoterapeuter, der sandsynligvis opnår de bedste resultater.

Del:
Kommentarer