Hvordan man hopper to gange dobbelt hollandsk stil

Hvordan man hopper to gange dobbelt hollandsk stil

Double Dutch er en hoppe-teknik, hvor en person hopper to hoppetov, mens de bliver drejet som en ægbjælker. Double Dutch udviklede sig fra et rytmisk street spil til en konkurrencedygtig sport. Disse trin lærer det grundlæggende i denne skolegård tidsfordriv.

Vælg Double Dutch spinners eller reb turnere og jumperen. Start med spinnerne mod hinanden, der holder en ende af hvert reb i en hånd.

Grib toderne af tovene tæt, talje høj og skulderlængde fra hinanden, hold tængerne fast. Hold tovene komfortabelt foran kroppen med begge spinnere, der holder tovet på samme måde.

Stå med benene skulderlængde fra hinanden og med en ret ryg, når du drejer reb. Drej tovene indad ved at dreje højre underarm mod uret og venstre arm med uret uden at krydse kroppens midterlinje med hænderne.

Styr rytmen af ​​rebene ved at tælle "en, to." Som forberedelse til at hoppe ind står jumperen ved siden af ​​en af ​​tovskiverne, men vender mod den anden turner. Stå med benet nærmest rebet foran spinderen og det andet ben bag drejeren i et saksarrangement.

Begynd at hoppe ved at indtaste rebet, da det nærmeste reb passerer jumperens ansigt. Ledende med benet nærmest spinneren, spring ind i midten af ​​rebet og begynde at hoppe til tårnets slag med fod og ankler tæt sammen.

Afslut rebene i nærheden af ​​en drejers skulder, når de er klar.

Del:
Kommentarer