Hvordan man hopper højere for basketball

Hvordan man hopper højere for basketball

At øge din lodrette rækkevidde på en basketballbane kan hjælpe dig med at blive en bedre ballplayer. Hvis du er i stand til at hoppe højere end andre spillere, har du en bedre chance for at fange rebounds, hæve højere mod bøjlen eller blokere dine modstanders skud. Da det lodrette spring primært kommer fra dine kalvemuskler, kan styrken af ​​disse muskler give dig den ekstra løft, du har brug for.

Tilføj styrke træning til din træning regime. Tag et sæt håndvægte, en i hver hånd og lunge. Stride langt nok, så når du bøjer dit knæ, udgør dine ben en 90 graders vinkel med gulvet. Hold kort pause, og slip derefter med det andet ben. Gør seks gentagelser hver for denne øvelse.

Arbejde med plyometriske øvelser. Stå med dine fødder skulderbredde fra hinanden, og bøj knæene. Flex dine arme i 90 graders vinkel. Eksplodere mod himlen, udvide dine ben og skyde dine arme over hovedet. Land i din oprindelige position, og gentag efter et par sekunder. Afslut 10 gentagelser pr. Sæt.

Brug spidsen af ​​dine tæer og stå på kanten af ​​et trin. Træk langsomt op og tryk ned på dine fødder. Gentag denne bevægelse 30 til 50 gange. Dette skal hjælpe med at opbygge dine kalvemuskler.

Sjippetov. Sørg for at hoppe på dine tæer, da dette er den bedste måde at styrke dine kalvemuskler på.

Gå på dine tiptoes i mindst 15 til 30 minutter dagligt. Efter at have gennemført dette, gå baglæns på dine tiptoes i yderligere 5 minutter. Sørg for, at du ved, hvor du skal hen.

Komplette sæt hopper. Hvis du ønsker at hoppe højere, er det fornuftigt at arbejde på dine spring. For eksplosive spring skal du placere din højre fod på en bænk. Hop så højt som du kan, skør dine ben i luften og land med din venstre fod på bænken og højre fod på gulvet. Gentag med venstre fod. Udfyld tre sæt med 10 gentagelser. For forhøjede spring skal du stå på en bænk og hoppe tilbage på jorden, landende blødt. Spring straks tilbage på bænken med en hoppende bevægelse. Udfyld tre sæt med 10 gentagelser.

Del:
Kommentarer