Hvordan man hopper for stærke og hurtige ben

Hvordan man hopper for stærke og hurtige ben

Hoppetov er en effektiv kardiovaskulær øvelse, men kan også bruges til at udvikle din benhastighed og styrke. Boxere og andre atleter har i mange år brugt hoppetov for at udvikle disse fitnessegenskaber. Sørg for, at dit hoppe er den korrekte længde ved at stå på midten og trække håndtagene op til armhulerne. Hvis enderne af rebet når dine armhuler, er det den rigtige længde. Hvis det er for længe, ​​skal du knytte en knude eller to i midten af ​​reb for at forkorte den. Hvis den er for kort, skal du kassere den og vælge en anden.

Dobbelt Unders

Trin 1

Hold håndtagene og stå med dine fødder sammen og midten af ​​rebet bag dig. Tag dine albuer ind i dine sider og hold dine hænder i hoftehøjde.

Trin 2

Brug dine håndled, flip tovet op og over dit hoved. Som rebet nærmer dine fødder, hoppe over. Land let på kuglerne på dine fødder. Fortsæt med at svinge rebet og hoppe. Opret en stabil men rask rytme.

Trin 3

Når du er klar, øg hastigheden af ​​dine tovværdier og spring lidt højere. Rebet skal nu drejes to gange pr. Enkelt hop. Dette kaldes en dobbelt under. Land let på kuglerne på dine fødder og vend tilbage til hoppetov normalt.

Trin 4

Udfør en anden dobbelt under og vend tilbage til hoppetov normalt. Prøv at forbinde to, tre, fire eller flere double unders sammen. Øv regelmæssigt, indtil du kan gøre 20 eller flere double unders i et enkelt sæt.

High Knie Sprints

Trin 1

Hold håndtagene og stå med dine fødder sammen og midten af ​​rebet bag dig. Tag dine albuer ind i dine sider og hold dine hænder i hoftehøjde.

Trin 2

Brug dine håndled, flip tovet op og over dit hoved. Som rebet nærmer dine fødder, hoppe over. Land let på kuglerne på dine fødder. Fortsæt med at svinge rebet og hoppe.

Trin 3

Skift fra dobbelte fodspring til jogging på stedet. Fortsæt, indtil du har etableret en stabil men rask rytme.

Trin 4

Forøg hastigheden af ​​dine fødder og rebet vender. Over 10 eller så trin, øg knæets højde, indtil lårene er parallelle med gulvet.

Trin 5

Vedligehold din høj knæ handling og øge hastigheden af ​​dine reb drej, indtil du går så hurtigt som muligt. Hold dette tempo i 30 til 60 sekunder eller så længe du er i stand til.

Del:
Kommentarer