Hvordan man holder en golfklub

Hvordan man holder en golfklub

Golfklubbehåndtag er et individuelt valg. Nogle golfspillere foretrækker det sammenlåsende greb for at holde deres hænder sammen. Andre bruger overlap greb for at maksimere clubhead kontrol. Begyndere bruger baseball grebet til at slå for strøm. Grundlaget for et godt golfgreb - som f.eks. At gribe klubben med dine fingre og ikke dine palmer - gælder for dem alle. At finde den rigtige fornemmelse kan tage tid og øve. "Gripet er den mest grundlæggende grundlæggende, og jeg understreger, at alle områder af hænderne sidder fast sammen", PGA Tour star K.J. Choi fortalte Golf "men at få et godt greb er vanskeligere end at gå til tandlægen."

Ikke-dominerende hĂĄnd

Placer hjørnehælen på din ikke-dominerende hånd på toppen af ​​klubben nær kanten af ​​grebet. Den venstre hånd er den ikke-dominerende hånd for højrehåndede golfspillere, og den højre hånd er ikke dominerende for venstrehanders. Tag fat i klubben let langs dine basknuder eller diagonalt på tværs af dine fingre, hvad der passer bedst til dig. Uanset hvorledes midten af ​​din håndleddet skal være oven på skaftet. Hold din pegefinger løs, så de andre tre fingre kan styre klubben sammen med de to fingre i din dominerende hånd.

Dominerende hĂĄnd

Dækk tommelfingeren på din ikke-dominerende hånd, mens du placerer din dominerende hånd på grebet tættere på clubhead. Grip klubben langs dine basknuder eller diagonalt på tværs af dine fingre, hvad der passer bedst til dig. Påfør let tryk med de to midterste fingre i denne hånd. Den "V", der er dannet af tommelfingeren og pegefingeren på hver hånd, skal pege lige inden i din bageste skulder, når du sætter op for at ramme bolden. Det burde reducere risikoen for at skære dit skud.

Overlap Grip

Da pegefingeren på den ikke-dominerende hånd holdes løs, placerer mange golfspillere pinkiefingeren af ​​deres dominerende hånd ind i rummet mellem pegefingeren og langfingeren. Dette overlappende greb, også kaldet Vardon-grebet, har tendens til at fungere godt for golfspillere med større hænder. Det kræver mere styrke til at styre klubbens vægt, men det giver maksimal kontrol over klubhovedet.

Interlock Grip

Nogle af sportens all-time greats - som Jack Nicklaus, Tiger Woods og Rory McIroy - foretrækker at forbinde pinkiefingeren med deres dominerende hånd med pegefingeren på den anden side. Dette greb trækker hånden tæt sammen og sikrer, at de arbejder sammen under sving. Interlock-grebet fungerer godt for golfspillere med mindre hænder, hvilket hjælper dem med at holde et fast greb uden masser af hånd- og underarmspænding.

10-finger greb

Nogle begyndende golfspillere og junior spillere foretrækker at forstå klubben med to hænder, som en baseballbat, med grebet af klubben i bunden af ​​deres fingre. Den dominerende hånd dækker tommelfingeren på den anden side. Knoglerne på din højre og venstre hånd er opstillet sammen. Dette greb gør det nemmere at svinge med magt, men sværere at styre klubhovedet ved indflydelse.

Del:
Kommentarer