Hvordan man har en succesfuld muntre dansekonkurrence for 6-ĂĄrige

Hvordan man har en succesfuld muntre dansekonkurrence for 6-ĂĄrige

Du har lige for nylig startet din egen cheer dance club for juniorer lige så unge som seks år, og du tænker på at være vært for en jubel dansekonkurrence. Ved at være vært for en konkurrence, håber du at øge den offentlige profil af din cheer dance club. Nøglen til at være vært for en sådan begivenhed er fremragende organisations- og ledelsesmæssige færdigheder.

Planlæg i forvejen mindst fire måneder for at give dig tilstrækkelig tid til at organisere junior cheer dance konkurrence.

Opret en hjemmeside til butiksfronten pĂĄ din cheer dance club. Reklamer konkurrencen pĂĄ hjemmesiden for at nĂĄ et bredt publikum.

Rekruttere andre medarbejdere eller forældre til at deltage i dig på et panel af arrangement arrangører, så du kan dele arbejdsbyrden og delegere ansvar. Tildele specifikke opgaver til panelmedlemmer som marketing, reklame, konkurrenceprogram, konkurrenceregister, sponsorering og bemanding.

Beslut om målene for arrangementet og om du vil have det til at være bare en konkurrence eller også en fondsbeviser for cheer dance club. Bestem, om konkurrencen skal være lokal, national eller international og planlægge markedsføring i overensstemmelse hermed. Bemærk, at du skal ansøge om nonprofit status fra Internal Revenue Service (IRS) for at erklære penge hævet og for at få skattefritagelse.

Planlæg en passende dato i din dagbog til konkurrencen som f.eks. En weekend eller under en skoleferie i forår eller sommer for at øge dine chancer for at være vært for en vellykket konkurrence. At holde en konkurrence i løbet af måneder med dårlig vejr kan resultere i lav publikumsdeltagelse.

Find et sted som et gym, et stort samfundscenter eller et offentligt sportsstadion. Prøv at finde lokaler gratis eller dem, der tilbyder en nedsat sats til gengæld for god offentliggørelse. Bestil lokalet, når en aftale er nået.

Søg sponsorering fra virksomheder, der ville være villige til at donere trofæet og pengepræmierne i modsætning til gratis reklame og øge deres offentlige profil. Søg økonomisk støtte også fra finansieringsorganer, der støtter sportskonkurrencer.

Invitere en lokal eller national berømthed, samt professionelle jubilæumdansere og konkurrencemyndigheder akkrediteret af National Cheerleading Association for at være på panelet af dommere for at øge begivenhedens reklame, for at hjælpe med at tegne et fuldt publikum og for at sikre succesen af cheer dance konkurrence.

Planlæg, hvordan du skal håndtere konkurrenceposter. Opret en papirformular eller en online formular (eller begge), der skal udfyldes, før konkurrencen skal kunne vurdere, hvor mange børn og dansekampe der skal deltage. Angiv en frist for indtastninger for at undgå en sidste øjebliks rush i indgange eller uforudsigelige numre, der vender op på dagen for arrangementet.

Cirkulere plakater i dit lokale indkøbscenter, skoler, andre cheer dance clubs eller skoler og på venue hosting din begivenhed. Placer en annonce i lokale, nationale eller internationale aviser og blade. Kontakt dine lokale og nationale radio- og tv-stationer for at udsende nyhederne om cheerleading-konkurrencen for seksårige.

Planlæg en tidsplan for cheer dance konkurrence heats og eventuelle fundraising events, der kan deltage i løbet af dagen.

Rekruttere frivillige til personalet i arrangementet, og sørg for, at nogle medlemmer ved førstehjælp, hvis et barn bliver syg eller har en skade.

Hæve penge ved at opkræve konkurrenceregistreringsgebyrer, der sælger konkurrencevarer, såsom T-shirts, sweatshirts og gymnastiksorter. Sælg forfriskninger til at hydrere konkurrenter og publikum.

Del:
Kommentarer