Hvordan man gør splitter til mænd

Hvordan man gør splitter til mænd

Mens videnskabelig forskning understøtter ideen om, at kvinder generelt er mere fleksible end mænd, er det en myte at udføre splittelse kun kan opnås for kvinder. Med daglige øvelser og strækøvelser designet til gradvist at øge bevægelsen af ​​hofte-, bækken- og benlederne, vil de fleste sunde mænd kunne opnå en fuld frontdel i tid. Men som med kvinder, hvor lang tid det tager, afhænger af en række faktorer, herunder alder og naturlige niveauer af fleksibilitet.

Opvarm dine muskler og ledbånd for at opmuntre til større (og sikrere) fleksibilitet ved at udføre en aerob aktivitet som jogging eller hoppe i mindst fem minutter.

Start fra en stående stilling med begge ben sammen, træd frem med dit højre ben i et forreste lunge, så dine for- og bagben er bøjet i 90 grader vinkler på knæet. Din forfod skal være fladt på gulvet, og dit knæ og ryggen skal ligge på gulvet.

Kontroller at dine hofter er firkantede og peger fremad.

Skub langsomt din forreste fod langs gulvet for at rette det forreste ben. Overfør vægten af ​​din forreste fod på hælene, så tæerne peger mod loftet. Placer en hånd på begge sider af dit forreste knæ for at understøtte din vægt.

Ånde dybt og jævnt. Bevidst slappe af musklerne i hele din krop.

Ved udånding, langsomt kanten din forreste fod fremad en centimeter eller to. Behold din

hofter firkantet og peger fremad.

Hold denne position i 20 sekunder, trækker vejret dybt og jævnt.

Fortsæt med at kanten din fod fremad en centimeter ad gangen, indtil du føler, at du har nået din maksimale strækning.

Skift retning og gentag trin 2 til 8 med venstre ben fremad.

Gentag denne øvelse tre eller fire gange på hvert ben dagligt og gradvist bringe bækkenet tættere på jorden, indtil du opnår en frontspaltning.

Del:
Kommentarer