Hvordan man gør mere gymnastik bevægelser og være mere fleksibel

Hvordan man gør mere gymnastik bevægelser og være mere fleksibel

Gymnastik er en fysisk aktivitet, der kræver, at deltagerne kanaliserer smidighed, fleksibilitet, balance og udholdenhed, mens de gennemfører forskellige tricks på en motionsmåtte, pommelhest, balancestråle, hvælving og ujævne stænger. Mens det ligner gymnaster, hvor de er født med den medfødte evne til at vride deres kroppe i indviklede stillinger og wow en skare med komplicerede tricks, måtte de bruge meget tid på at perfektere deres atletiske færdigheder. Med tilstrækkelig fokus og dedikation kan du også gøre mange gymnastikbevægelser og øge fleksibiliteten.

Trin 1

Lær grundlæggende fundamentale. Den gennemsnitlige voksen uden nogen erfaring vil sandsynligvis ikke være i stand til at gøre komplekse gymnastikbevægelser som tilbageflip og fremadgående flip med det samme. Derfor anbefales det, at du bruger en betydelig del af tiden på at arbejde med grundlæggende færdigheder, som f.eks. Headstands, backbends og cartwheels, som viser sig at være fundamentet for flere mere avancerede gymnastikbevægelser. Når man forsøger fundamentale for første gang, er det vigtigt at gøre dem på en motionsmåtte for at undgå skader. Det anbefales også, at du søger en spotter til at hjælpe med at holde øje med dine bevægelser, hvis du har brug for hjælp.

Trin 2

Gør strækninger. At have en bred vifte af muskelbevægelse er afgørende for at udføre forskellige gymnastikbevægelser. Stretching forlænger sener og muskelfibre, der gør visse fitnessaktiviteter nemmere. Derfor, gør strækninger dagligt er foreslået at øge mængden af ​​gymnastik bevægelser du kan gøre. Det er dog vigtigt at rotere strækninger for at forhindre spænding af muskler. Statiske strækninger sætter mild spænding på musklerne ved at holde en bestemt strækning, såsom at holde en split i 30 til 60 sekunder. Dynamiske strækninger involverer bevægelse - skubber musklerne under strækninger til spændingspunktet, gentagne gange.

Før du strækker sig, er det vigtigt at opvarme musklerne ved at lave lette aerobic, som f.eks. Hoppekopper. Udførelse af strækninger som strænger hjælper med at strække hamstrings og under ryggen, som er nødvendige for gymnastikbevægelser som splits og frontflips. For at gøre straddles skal du sidde på gulvet med dine ben lige og udvide hvert ben direkte til siden af ​​dig. Sænk derefter brystet så tæt på jorden som muligt, og hold det i 30 sekunder. Du bør føle spændinger i din bageste og indvendige lår.

Trin 3

Øve sig. Kombiner strækningerne og grundlæggende fundamentale for at øge dit færdighedsniveau. Kontinuerlig praksis med grundlæggende bevægelser kan bedre forberede dig til at opbygge et regime med mere avancerede gymnastikbevægelser. Udvikling af et sæt skema dikterer præcis, hvilke grundlæggende og hvad der strækker sig for at øve, kan hjælpe dig med at holde fokus og holde dig ude af at overarbejde din krop. Du skal træne tre til fem dage om ugen i mindst 30 minutter, og sørg for at skifte træning for at undgå skader.

Trin 4

Gør en somersault. Nu hvor du har praktiseret gymnastikens grundprincipper og strakt dine muskler ud, kan du være klar til at øge mængden af ​​bevægelser, du kan gøre. Somersaults er et af de første træk folk lærer, når man laver gymnastik. De strækker rygmusklerne og hjælper med at forbedre din stabilitet. For at gøre en somersault, begynde i en squat position. Placer derefter dine hænder på gulvets skulderbredde fra hinanden. Bøj dit hoved ned, så din hake rører ved halsen og fortsætter med at bevæge sig fremad, så hovedet rører jorden. Propel fremad ved hjælp af momentum med ryggen afrundet, indtil du vender tilbage til en opadgående position. Somersaults kan praktiseres flere gange i ti minutter uden at forårsage unødig stress på ryggen.

Trin 5

Gør cartwheels. Cartwheels er et roterende træk, der involverer lunges og handstands.They bidrager til at forbedre lodret justering, balance og fleksibilitet af hamstrings. Start med et lunge med din yndlingsfod foran og hænderne udvidet over hovedet. Derefter overfør din vægt til forbenet ved at vippe i retning. Skub bagbenet op for at drive dig selv sidelæns. Placer dine hænder på jorden en ad gangen, da dine fødder kommer op over hovedet i form af en "V" form og derefter kommer ned ad gangen.

Del:
Kommentarer