Hvordan man går uden at hoppe op og ned

Hvordan man går uden at hoppe op og ned

En persons gangarter - walking mønster - bestemmes af flere faktorer. Neurologiske tilstande som et slagtilfælde eller cerebral parese forårsager ofte irreversible gangabnormiteter. Vandreture kan også være unormalt hos en sund person. For eksempel synes mange mennesker at hoppe op og ned, mens de går. Dette skyldes landing på forsiden af ​​foden i stedet for hælen med hvert trin. Dette mønster kaldes "toe-walking" og kan ændres ved at praktisere flere trin.

Trin 1

Stret dine kalvemuskler for at forbedre din evne til at lande på hælen med hvert trin. Kalvemusklerne forkortes med et hoppende vandret mønster. Stå og stå over trappen. Træd på bunden med begge foders kugler. Hold skinnerne til støtte og sænk langsomt dine hæle ned, indtil du føler en strækning bag på dine underben. Hold i 5 sekunder og gentag 10 gange.

Trin 2

Øv gang mens du lander bevidst på begge fods hæl med hvert trin. Aflæs et langt stykke slagterpapir på et fast gulv. Hæld noget pulver ind i kikspladen og træk ind i det med begge fødder. Gå langs papiret, så kig på dine fodspor. Du vil se et fuldt fodspor, hvis du lander korrekt på dine hæle, mens du går.

Trin 3

Bær platte solede sko i stiv materiale som læder. For ekstra støtte, brug sko, der slutter over ankelen. Dette vil tilskynde hælstrejke og gøre det fysisk svært at tåle. Undgå at bære højhælede sko - de holder kalvemusklerne i en forkortet position og forårsager tæthed - hvilket kan bidrage til et hoppende vandret mønster.

Del:
Kommentarer