Hvordan man går til at fremkalde arbejdskraft

Hvordan man går til at fremkalde arbejdskraft

Når mange kvinder kommer til de sidste eller to uger af deres graviditet, bliver de interesserede i måder at fremskynde deres barns ankomst. Walking er en måde at forsøge at fremkalde trygt på. Hvis det gøres korrekt, har det ingen negative bivirkninger og tjener faktisk til naturligt at fremkalde arbejdskraft og forbedre sundheden hos både mor og baby.

Det første skridt i at gå for at fremkalde arbejdskraft er at få din læge tilladelse. Dette vil sikre, at ekstra motion ikke har nogen negativ indvirkning på nogen sundhedsmæssige forhold. For eksempel, hvis du har højt blodtryk, eller hvis din baby er i brudposition, kan din læge råde dig til ikke at gå til motion. I begge tilfælde kan det føre til komplikationer at gå for at fremkalde arbejdskraft. Du skal også være mindst 38 uger i graviditeten. På det tidspunkt betragtes du som fuldtids, og din baby er klar til at blive født.

Det andet skridt for at gå for at fremkalde arbejdskraft er at finde et par kvalitets walking sko. Du har brug for et par sko, der vil tilbyde tilstrækkelig støtte. Prøv på sko, før du køber dem for at sikre, at de passer godt sammen, men ikke for stramme. Det er almindeligt, at fødderne svulmer i løbet af de sidste par uger af graviditeten, og de sko, der passer dig i tidlig graviditet, kan ikke længere være behagelige. Køb sneakers med en glidende slidbane, så du ikke falder på glatte overflader.

Vælg et passende gangområde. I sene graviditet vil din balance være lidt væk, så undgå bakker, glatte områder og smalle randstammer. Brug indendørs vandrestier om vinteren, hvis du bor i et område med is og sne.

Gå i et behageligt tempo. Hold din vejrtrækning lige; du bør være i stand til at fortsætte en samtale mens du går. Tag en stor flaske vand med dig for at holde hydreret. Hvis du bliver for varm eller begynder at føle dig ubehagelig, stop.

Gå mindst 30 minutter om dagen hver dag i løbet af de sidste to uger af din graviditet. Walking hjælper med at flytte din baby længere ind i bækkenet, lægge pres på livmoderhalsen og få det til at åbne, hvilket fremkalder arbejde.

Tips

Jo mere man går, desto bedre er dine chancer for at fremkalde arbejdskraft. At gå gennem hele graviditeten kan hjælpe dig med at undgå at gå over din forfaldsdato og gøre arbejdet, leveringen og genoprettelsen nemmere.

Advarsler

Forsøg ikke at fremkalde arbejdskraft, gennem gå eller på anden måde, indtil i det mindste din 38. graviditets uge. Få din læge tilladelse før du forsøger at fremkalde arbejdskraft.

Del:
Kommentarer