Hvordan man går på plads for at tabe mavefedt

Hvordan man går på plads for at tabe mavefedt

Walking har altid været en fordelagtig måde at hjælpe med at forbrænde kalorier og reducere mavefedt. Du kan gå på plads uanset tidspunktet om dagen, vejret eller lokationen. Denne effektive øvelse kan fremme mavefedtforbrænding og vægt vedligeholdelse.

Kørselsvejledning

Begynd med at opvarme kroppen med en langsom tur i mindst fem minutter. Dette gør det muligt for musklerne at strække sig og hæve hjertefrekvensen. Hvis du lytter til musik, skal du prøve langsommere musik under opvarmningen.

Når du er opvarmet, skal du hente tempoet. En hjertefrekvensmåler under denne del af din træning kan være gavnlig for at sikre dig, at du er i de fedtforbrændende zoner. Gennem hele din tur gør intervaller, hvor du afhenter din hastighed i et til to minutter ad gangen. Vælg musik, der har et optimalt tempo under denne del af træningen.

Lav en fem minutters afkøling for at sænke din puls. Drej melodierne ned og vælg langsom og rolig musik. Sørg for at drikke rigeligt med vand før, under og efter din træning.

Målet for at gå på plads mindst 45 minutter ad gangen et par gange om ugen. For at blande det op, prøv at gå et par skridt frem og tilbage eller side til side under din træningsrutine.

Del:
Kommentarer