Hvordan man går på en revet Miniscus

Hvordan man går på en revet Miniscus

En revet menisk er en af ​​de mest almindelige skader på knæet blandt atleter, især dem der spiller kontakt sport. Men ifølge Mayo Clinic kan enhver i enhver alder have denne skade. En revet meniskus vil ikke helbrede alene fordi der ikke er nogen blodtilførsel til menisken, så medmindre tåren er lille og på ydersiden af ​​knæet, kan det være nødvendigt med kirurgi.

Knæet er den største led i kroppen og brugt mest. Det er derfor sårbart for skade. Enhver form for aktivitet, der får knæet til at dreje kraftigt, kan forårsage en revet menisk. I nogle ældre voksne kan en revet meniskus også skyldes degeneration i knæleddet.

Tillad dig selv tid til at komme sig. Genopretning fra en revet meniskus tager normalt 6 til 8 uger. I løbet af denne tid kan en fysioterapeut bruge is til at reducere hævelse og smerte. Øvelse, der forbedrer bevægelsesområdet og styrken i de omkringliggende knæmuskler, tilføjes gradvist.

Gør ikke-vægtbærende øvelser. Dette vil hjælpe med at fremskynde genoprettelsesprocessen. Svømning, aerobic og vægtede benløfter i lodret stilling er nogle af de øvelser, som din læge kan anbefale.

Gå med hjælp af en bøjle, en walking stok eller krykker for at reducere overskydende vægt på knæleddet. Fortsæt med at bruge brystet, røret eller krykkerne, indtil din læge fortæller dig, at knæet har haft tilstrækkelig tid til at helbrede.

Del:
Kommentarer