Hvordan man går ind i en swimmingpool

Hvordan man går ind i en swimmingpool

At lære at svømme, kan i enhver alder være noget skræmmende. Tilføjelse af et element af sjov, som at hoppe i vandet, kan medvirke til at lette din frygt, samtidig med at du kan øve vigtige svømningsfærdigheder, som f.eks. Udånding under vand. Lunefuldt i naturen kan hoppe i en pool gøre svømmelektioner nemmere.

Trin 1

Fjern alle ikke-permanente materialer fra din krop, der muligvis forårsager skade, såsom kontaktlinser og smykker. Brug en badedragt, der forbliver sikkert på din krop for at forhindre utilsigtet eksponering, når du hopper ind i poolen. For eksempel kan bikini toppe, der er løst bundet eller dem, der er stropløse, nemt komme ud, når du rammer vandet.

Trin 2

Øv springet fra siden af ​​puljen, før du prøver det på dykkerbrættet, som normalt er i forhøjet højde. Find et klart område af poolen for at udføre springet. Dækket skal være fri for alle håndklæder, kickboards, floats eller andet svømningsudstyr. Vælg et sted, der er mindst fire meter dybt og en, der er fri for andre svømmere, for at undgå kollisioner eller ulykker. Bliv i et sted, der er fri for solbadere, som sandsynligvis ikke vil være stænkede. Undgå at lande i en besat bane og afbryde en anden svømmers træning, hvis du hopper ind i et skød pool.

Trin 3

Vælg det spring, du skal udføre. Eksempler på spring er kanonkugle, cheerleader og blyant. Klap knæene ind i brystet og forberede sig på et betydeligt sprøjt, når du rammer vandet under en kanonbold. Cheerleader-hoppet indebærer at sprede benene ud bredt til siderne, når du hopper ind i luften og rører tæerne. Alternativt er blyanthoppet om at holde din krop stok-lige, som en blyant, når du hopper ind i poolen, hvilket gør så lidt af et stænk som muligt, når du rammer vandet.

Trin 4

Udfør hoppet. Fokus på din form for at undgå skader. For eksempel, hold straks gemt under kanonbolden. Beskyt din nedre del af ryggen ved at kontrahere dine buk, når du udfører cheerleading-hoppet. Stak dine skuldre over dine hofter og dine hofter over anklerne under blyantspidsen, hvilket vil hjælpe din krop til at forblive i en lige linje.

Trin 5

Inhalér inden du rammer vandet og blæser langsomt luft ud af din næse, mens du går under vand. Korrekt vejrtrækning, mens du hopper, hjælper med at forhindre vand i at skyde op i din næse, når du lander i poolen.

Del:
Kommentarer