Hvordan man fortæller, om mine Oakleys er polariseret

Hvordan man fortæller, om mine Oakleys er polariseret

Oakley's top-of-the-line polarisering er en del af, hvad der gør Oakley til en førende inden for solbriller branchen. Desværre er der som med et vellykket mærke for mærket dyser af Oakley-impersonationer på markedet, og disse knock-offs besidder ikke den høje kvalitet af polarisation, der er forbundet med Oakley solbriller. Polariserede Oakley solbriller omdirigerer lys og reducerer blænding, så du kan se tydeligere, samt forhindre smertefuld og til tider permanent skade på dine øjne.

Dobbelt Solbriller Metode

Hold dine Oakley solbriller så linserne vender opad. Den nemmeste måde at gøre dette på er at krydse templets stykker og holde enderne af begge templestykker i den ene hånd.

Hold et andet par solbriller - Oakley eller på anden måde - som du ved, er sikkert polariseret, i modsat hånd. Hold det andet par solbriller, så linserne vender nedad.

Juster det andet par solbriller med dine Oakley solbriller, så du kan se gennem begge sæt linser, og så linserne er omkring 2-3 inches fra hinanden.

Hold de justerede par solbriller op til en lyskilde, som f.eks. Et lysstofrør eller et stærkt punkt i sollys. Undgå at bruge solen selv som en lyskilde, da solens lysstyrke kan forårsage øjenskade, selv når den ses gennem polariserede solbriller.

Drej det andet par solbriller. Hvis udsigten gennem de kombinerede linser ændres ved at blive enten mørkere eller lettere, så bliver dine Oakley-linser polariseret. Hvis der ikke er nogen ændring, bliver linserne ikke polariseret.

Mobiltelefon Metode

Hold Oakley solbriller så linserne vender nedad. Den nemmeste måde at gøre dette på er at krydse templets stykker og holde stedet hvor de krydser i den ene hånd.

Hold din mobiltelefon i den modsatte hånd, med displayet på mobiltelefonen vendt opad.

Drej Oakley solbriller, mens du kigger gennem linsen på mobiltelefonens skærm. Hvis lyset på mobiltelefonens display mørkere eller på anden måde ændres, så Oakley solbrillerne polariseres. Hvis der ikke er nogen ændring i skærmens udseende, er linserne ikke polariseret.

Reflekterende overflade metode

Hold Oakley solbriller så linserne vender nedad. Den nemmeste måde at gøre dette på er at krydse templets stykker og holde stedet hvor de krydser i den ene hånd.

Hold solbrillerne omkring 4-6 inches væk fra et reflekterende glasstykke, som en bilrude eller en reflekterende overflade af vand, såsom en spand vand eller en dammeoverflade. Glas- eller vandoverfladen skal være under direkte sollys og producere reflekterende blænding.

Drej solbrillerne langsomt, mens du ser gennem linserne. Hvis dine solbriller polariseres, vil blændingen på glasset eller vandet falme, og du kan se objekter bag glasruden eller vandoverfladen.

Tips

Kontakt den butik, du har købt dine Oakley solbriller hos, eller en anden autoriseret Oakley-sælger, for detaljer om din særlige model solbriller.

Hold al garanti, manualer og anden dokumentation, der følger med dine Oakley solbriller. Dokumentationen beskriver detaljerne og specifikationerne for dine solbriller, hvor du kan tage dem til reparationer, samt at give et telefonnummer til støtte.

Advarsler

Se ikke direkte ind i solen, når du tjekker, om dine Oakley solbriller er polariseret. Brug de ovenfor beskrevne metoder til at forhindre øjenskade.

Lad ikke dine Oakley solbriller stå under en rude, der er udsat for direkte sollys. Det fokuserede sollys kan smelte din ramme og linser og beskadige det polariserende filter.

Del:
Kommentarer