Hvordan man fortæller, om en Nalgene-flaske er BPA-fri

Hvordan man fortæller, om en Nalgene-flaske er BPA-fri

Bisfenol A, der er mest kendt som BPA, er et kemikalie, der anvendes sammen med plastprodukter og metaller, der kommer i kontakt med mad. BPA selv er kontroversielt, noterer ernæringseksperten Katherine Zeratsky, da den kan sive ind i mad eller drikkevarer og endda ind i din krop; Det har imidlertid ikke vist sig at have negativ indflydelse på menneskers sundhed. Hvis du er bekymret for, at din Nalgene-flaske indeholder BPA, hvil let; Fra midten af ​​2008 fremstiller Nalgene kun BPA-frie flasker. Hvis du er i tvivl om producenten af ​​din flaske, usikker på fremstillingsdatoen for din Nalgene-flaske eller ønsker at sikre, at din flaske ikke indeholder BPA, kan du kontrollere nogle ting.

Find genbrugssymbolet på bunden af ​​din flaske. Polycarbonatholdig BPA, sammen med andre typer plast, bærer en genbrugskode på syv. Safe, ikke-BPA plastflasker lavet af HDPE, PP, LDPE, PET og carry recycling koder på 1, 2, 4 og 5.

Undersøg metalflasker til en indvendig plastforing. Hvis der ikke er nogen foring, er din flaske lavet af rustfrit stål og er BPA-fri. Aluminiumsflasker har liners, som ofte indeholder BPA.

Kontroller produktemballagen. Mange producentens bemærkninger, når produkterne er BPA-fri.

Tips

Selvom Nalgene ikke længere sælger produkter, der indeholder BPA på grund af forbrugernes krav, står det for ældre produkter og siger, at de er sikre, når de bruges til deres formål.

Del:
Kommentarer