Hvordan man fortæller forskellen mellem g Gonoré og en blæreinfektion

Hvordan man fortæller forskellen mellem g Gonoré og en blæreinfektion

Det siges, at en sygdom, der er korrekt diagnosticeret, er halvhærdet. Det er meget vigtigt, at din læge genkender, hvad der hjælper dig, så hans eller hendes behandling ville fungere for dig. For at lette den korrekte diagnose skal du som patient have nogle grundlæggende oplysninger om både gonoré og blæreinfektion, så du kunne skelne mellem de to. Lighederne er, at begge disse sygdomme er bakterielle infektioner. Gonorré er forårsaget af neisseria gonorrhoeae, mens blæreinfektionen er forårsaget af E. coli, som også er hovedrolle i fødeforgiftning.

Du skal fokusere omhyggeligt på de symptomer, du har udviklet, og lav dem systematisk, så du kan forklare dem for din læge. Indledende symptomer på gonoré hos kvinder inkluderer lette til akutte brændende følelser under vandladning, kontinuerlig og kraftig vaginal udslip, spotting eller endda blødning regelmæssigt mellem perioder.

Forstå og genkende symptomerne på blæreinfektion, som vil omfatte alle eller nogle af symptomerne i trin 1 plus trang til at urinere ofte og en følelse af altid at have en fuld blære på trods af at du lader dig selv med hyppige intervaller. Mænd oplever også de samme symptomer, plus de vil opdage, at deres testikler svulmer.

Gonorré er en STD (seksuelt overført sygdom), som tager cirka to til ti dage at udvikle sig fuldt ud. Overhold omhyggeligt, om der er blødning efter køn, vaginal udslip er lidt beskidt i farve (gulbrun); du udvikler feber og er kvalme. Smerten ved vandladning og gullig udledning findes også hos mænd.

Hvis du observerer nogen af ​​de symptomer, der ville give dig tvivl om gonoré, skal du straks kontakte din gynækolog (kvinder) eller urolog (mænd).

Hvis du har den mindste tvivl, prøv dig selv. Hos mænd bør smerten og den brændende fornemmelse, der næsten altid ledsager gonoré, bede dem om at søge lægehjælp. Men hos kvinder ofte er symptomerne meget milde (nogle gange ikke-eksisterende), som kan skabe kaos både i værtsorganet og i deres seksuelle partner.

Den eneste måde at sige, om du har gonoré eller ej, er at teste dig selv for det øjeblik du finder dig selv, der viser nogen af ​​symptomerne.

Tips

Du kan kontakte gonorré selvom du kun har modtaget oralsex og ikke har nogen indtrængning, da disse bakterier kan findes i halsen af ​​den inficerede person. Der er ingen måde at forhindre gonoré på, bortset fra at du altid bærer latexkondomer under sex med flere partnere.

Advarsler

Venstre ubehandlet, kan gonoré være ekstremt skadeligt, hvilket fører til total infertilitet både hos mænd og kvinder. De, der har kontaktet gonoré, er to gange mere tilbøjelige til at kontakte HIV. Har ikke sex, før din behandling er færdig, som du ville overføre sygdommen, indtil den er helt helbredt

Del:
Kommentarer