Hvordan man flytter gym udstyr

Hvordan man flytter gym udstyr

At have et hjem gym er en bekvemmelighed, der giver dig mulighed for at udøve uden gener af at betale et månedligt gebyr eller ved hjælp af på stedet brusere. Det kan dog være en udfordring at finde ud af, hvordan man kan flytte alt udstyr. Træningsudstyr er næsten ensartet tungt, akavet formet og notorisk vanskeligt at adskille. På trods af dette behøver det ikke at være en prøvelse med en smule planlægning og noget hårdt arbejde, og flytning af udstyret til en ny bolig.

Få oversigt over alt udstyr, du planlægger at flytte. Lav en punktliste tjekliste over varer og alle deres ejendomsretlige dele. Derudover vil det spare tid, hvis du mærker varerne efter størrelse. Identificer, om varen kan skilles fra hinanden, flyttes som eller skal flyttes af et professionelt flyttefirma.

Saml alle instruktionsmanualerne til store dele af udstyr, som du har besluttet at demontere selv. Kontroller hver manual for de nødvendige værktøjer og udstyr, du skal bruge. Hvis et udstyr monteres professionelt i dit hjem, skal du bruge en flytende service, selvom udstyret har monteringsvejledning.

Fjern vægte fra alle maskiner. Hold vægten fra hver maskine sammen, og mærk dem i overensstemmelse hermed. Sikre løst snore og ledninger med tape eller snorbånd.

Start med de store stykker udstyr, nedbrydning dem i håndterbare dele. Dette vil spare tid og lade dig vide, hvilke stykker fagfolk skal håndtere. Følg instruktionsmanualerne omvendt, og hold alle skruer og bolte, der bruges til at samle dit udstyr.

Pak stykker fra samme maskine sammen. Mærk hver del med maskebånd og permanent markør.

Sikre løse vægte med reb eller garn. De behøver ikke nødvendigvis at være boksede eller pakket (de fleste kasser er ikke stærke nok til at håndtere tunge vægte). Anker lette vægte til indersiden af ​​ethvert køretøj, der bruges til at flytte dit udstyr.

For større stykker, der ikke kan skilles ad, skal du ansætte et firma, der har specialiseret sig i at flytte gymudstyr.

Del:
Kommentarer