Hvordan man får buff uden noget træningsudstyr

Hvordan man får buff uden noget træningsudstyr

Når det kommer til at få buff, er det første, der normalt kommer til at tænke på, bænkpresser, squats, bicep krøller og militære presser. Der er to ting, som alle disse øvelser har til fælles: De er effektive, og de kræver træningsudstyr. Men der er en anden form for motion, som også er effektiv, der ikke kræver træningsudstyr, og det kan få dig til at klage. Alt du behøver er en krop og en lille kreativitet.

Gør nogle gedde pushups. Pushups er en hæfteklammer i en kropsvægt træning. Enhver form for pushups er effektiv, men en bestemt type virker brystet, triceps, skuldre og tilbage alle på samme tid: pike pushups, også kendt som "hinduiske pushups." For at udføre disse, kom i en plank position. Nu gå dine hænder lidt tilbage, når du løfter din røv i luften. Din krop bør nu være i 90 graders vinkel. Sænk dit ansigt mod jorden, indtil din næse er omkring en tomme væk, og skub derefter dig selv op igen.

Arbejd dine triceps. Tricep dips er en øvelse, der kan udføres på stole eller endda på jorden. For at udøve øvelsen på jorden skal du sidde på jorden med dine fødder fladt på gulvet og dine knæ bøjede 45 grader. Placer dine hænder ved dine sider mod fremad med dine arme stramt mod din ribcage. Løft dine hofter op i luften og lidt fremad. Herfra bøj dine albuer og langsomt sænke din krop, indtil din rump næsten rammer gulvet, og skub derefter dig selv op igen.

Gør nogle pullups at fokusere på din ryg. For at lave pullups har du brug for en åben trappe. Tag fat i et trin med et skulderbreddegreb. Træk dig lige op, indtil din hage er trinets højde, og sænk dig selv ned. Når du gør dette vinker du hovedet tilbage og din krop fremad, mens du trækker op. Dette giver dig tilstrækkelig afstand mellem trinene. Bare sørg for at holde din kerne stram og din krop lige. Hvis du har adgang til en åben stråle, som f.eks. I en garage eller en lade, kan du også gøre brede greb pullups til at rekruttere flere af dine lat muskler.

Arbejd dine biceps. For at arbejde med dine biceps skal du gøre det samme med pullups, undtagen vend palmerne ind, så de står over for din krop. Disse kaldes også chinups. En anden måde at arbejde på biceps er ved at placere dine hænder omkring 6 inches fra hinanden på trin. Disse kaldes tæt greb pullups.

Arbejder benene. Squats, lunges, step ups og kalv rejser kan alle gøres uden udstyr. Men der er en øvelse, der er virkelig intens, og det virker ikke kun benene, men det virker også kernen. Det hedder en stjernespring eller stjerneskud. For at udføre øvelsen skal du kneppe ned rigtigt lavt, tage dine arme ind imod din krop og hoppe og eksplodere ud af din squat og udvide dine arme og ben, så de laver en "X" -form.

Træk i maven. Maven kan arbejdes ved at gøre crunches, ben hævninger, side crunches og cykel abs. En anden effektiv øvelse kaldes en bjergbestiger. For at udføre denne øvelse, kom i en plank position. Løft en fod og tag det knæ ind mod brystet. Alternativt bringe hvert knæ fremad på en jævn måde. Du løber i grunden fra en vandret position.

Del:
Kommentarer