Hvordan man falder et fald

Hvordan man falder et fald

Falls sker overalt i virkeligheden, men når du vil falde et fald, skal du muligvis øve dig. Den nemmeste måde at falde et fald på er at rejse dig selv som du går. Slips og slides er sværere at falske i den virkelige verden.

Rejs dig selv op som du går til falsk et fald. Når du går, trin en fod foran den anden. Sørg for at placere blokeringsbenet langt nok foran det andet ben for at rejse dig selv sikkert.

Hæv din ikke-blokerende fod for at tage det næste trin. At falde et fald med en vis realisme, du skal fortsætte momentum i din gåtur op til turen for at hjælpe dig med at falde.

Fang den hævede fod på ankelen eller kælen i blokeringsbenet. Forsøg ikke at fange det blokerende ben i knæets knæ, da det kan bringe dig hurtigere ned end det er beregnet.

Bøj dit fald med dine arme. At falde et fald og undgå at blive såret, skal du bringe dine arme ned så sagte som muligt.

Bøj i taljen for at placere dine hænder på jorden sikkert. Fremdriften i din tur skal hjælpe dig med at få hurtigheden af ​​det fald, du har brug for for at få det til at se rigtigt ud.

Tag din røv ned til jorden. Efter at have praktiseret mange gange, kan du falde et fald med minimum for ikke at skade dig selv ved at bringe rumpen nede sidst. På den måde kan dine arme bøjle i efteråret, og din hofte eller skinker kan mødes i jorden.

Del:
Kommentarer