Hvordan man estimerer talje størrelse

Hvordan man estimerer talje størrelse

Der er tidspunkter, når man ved at vide størrelsen af ​​din talje kan være nyttig. Talje størrelse er en af ​​de mest afgørende målinger, når det kommer til at købe tøj eller have dem monteret. Omkredsen af ​​din talje er også en vigtig indikator for sundhed, og overvågning af ændringer i din talje størrelse vil hjælpe dig med at markere kost og motion fremskridt. Den mest nøjagtige måde at måle din talje på er at bruge et målebånd, men hvis du ikke har en, kan du estimere.

Stå op og flyt alle tøj eller andre hindringer ud af din talje, som ligger i mellemrummet mellem din nederste ribbe og hoftebenet.

Vurder omkredsen. Tag et stykke snor og hold den ene ende af det mod din mave med din venstre hånd. Sæt snoren rundt om taljen og med fingrene på din højre hånd markere det sted, hvor snoren møder.

Mål strengen. Fjern strengen fra omkring din talje og læg den på et bord. Ved hjælp af en lineal måles afstanden fra enden af ​​strengen til det sted, du har markeret. Dette vil være den omtrentlige omkreds af din talje.

Del:
Kommentarer