Hvordan man er mindre nervøs for en sportsprøve

Hvordan man er mindre nervøs for en sportsprøve

Sener inden en sportsprøve er naturlige. De begynder som regel som en blanding af spænding og frygt. Men når du nærmer dig mødestedet, har frygt en lidenskabelig måde at dæmpe spændingen på. Før du lader det sværme af sommerfugle i din mave ødelægge din oplevelse og muligvis dine chancer, kvæl dine nerver med tidsspecificeret praksis, der involverer opbygning af din selvtillid og mental beredskab. At spille sport er en fysisk handling, men vinder er for det meste et mentalt spil.

Kend dine ting

Forfatter Malcolm Gladwell foreslog i sin bog, "Outliers: The Story of Success", at det tager 10.000 timer at blive en mester for din valgte aktivitet. Mens de seneste undersøgelser af denne hypotese kun har afvist den teori, er sandheden stadig den mere du øve din sport, jo mere dygtige vil du være. Øvelse bygger selvtillid. Confidence triumferer over nerver hver gang. Kend din sport. Sæt i tiden. Læs historier om greats. Brug dine styrker. Arbejde med dine svagheder, når du gå ind i den prøve, vil du vide, at der ikke er noget, der dømmer, at ydeevne kan kaste på dig, som du ikke kan klare.

Visualiser succes

Visualisering af et positivt resultat har ført mere end en olympisk eller sportsstjerne til podiet. I uger før tryouten går mentalt igennem dagen. Billede dig selv rolig og trygt gå ind i lokalet. Gå igennem hvert enkelt trin, som du ved, du bliver nødt til at udføre for at afslutte din prøve. Forestil dig en fejlfri præstation og din følelse af sejr i slutningen af ​​din indsats. Brug positiv selvopkald gennem hele visualiseringsprocessen og selve trykket. Tøm ned eventuelle negative tanker med et kraftigt mantra, der kan være så simpelt som, "Jeg er klar." Frem for alt tror på dig selv og dine evner; og dine nerver vil blive reduceret til et overkommeligt niveau.

Få centreret

Styring af dine nerver kan være så simpelt som at tage tid, før trykket trækker vejret. Omkring 10 minutter, før det er din tur at prøve, skal du finde et roligt sted væk fra handlingen og sidde med en lige ryg. Indånder gennem din næse til et tal på fire. Hold vejret for to tæller, og ånd derefter ud gennem næsen til et tal på seks. Denne tredelt yoga vejrtrækningsteknik har to effekter. Ved bevidst timing af indånding og udånding giver du ikke din krop en chance for at undergrave den lave og hurtige vejrtrækning, som nerverne producerer; og lyden tæller afviger din opmærksomhed fra frygtelige tanker.

Fokus på processen

Der er så mange distraktioner i løbet af et forsøg, at det ikke er underligt, at dine nerver står på høj alarm. De venner eller familie, der følger med dig og de andre deltagere, kan give deres egen nervøsitet til dig. Det er vigtigt at tage et skridt tilbage og et skridt væk fra nogen eller noget der kan distrahere dit fokus. Du har kun ét job i dag, og det er at imponere de mennesker, der vil vælge de fremragende udøvende kunstnere. Det betyder, at du gør dit bedste og med den bedste indstilling du kan mønstre. Glem resultatet glem de andre contenders; og fokus på at være rolig, kontrolleret og positiv.

Del:
Kommentarer