Hvordan man dræber sengebugs i en sofa

Hvordan man dræber sengebugs i en sofa

Mange mennesker tror fejlagtigt sengebugs er bare en del af et nighttime nursery rim. Desværre er seng bugs reelle. Sengebugs er rødbrune bugs, der kun fodrer blod. Bed-bug ofre vågner om morgenen med røde humle, hvor bugterne feastede hele natten. Seng bugs er ikke bare relegated til sengen, selvom. Sengebugs findes på møbler, herunder din sofa. Dræbende sengebugs på en sofa kræver dedikation og tålmodighed.

Støv sofaen grundigt. Brug et vakuum med en slange for at nå ned i sprækkerne i sofaen. Tøm vakuumets indhold direkte i en skraldespand uden for hjemmet.

Fjern belægningerne fra sofaen. Enhver beklædning, der kan fjernes fra sofaen, uden rent faktisk at rive den fra hinanden, bør fjernes.

Placer belægningerne i en tørretumbler med den højeste varmeindstilling. En seng bug kan ikke overleve i en tørretumbler i høj varme. Placer belægningerne i en forseglet plastpose eller skraldespand efter en time i tørretumbleren.

Damp rengør sofaen med en bred dyse for at nå alle overflader af sofaen. Som med vakuumet skal du bruge damprenseren i sofaens sprækker. Lad sofaen tørre.

Fjern enhver rod fra værelset. Sengebugs er tiltrukket af rod. Hvis du ikke fjerner rod fra værelset sofaen er i, kan sengens bugs komme tilbage.

Udskift belægningerne på sofaen, når den er grundigt tør. Udskiftning af belægningerne før sofaen er tør kan føre til større problemer, såsom fugtskader.

Tips

Hvis sengebægsangrebene har spredt sig ud over sofaen, skal du muligvis kalde en eksterminator.

Nogle stoffer krympes, når der påføres varme. Kontrollér plejeetiketten på dine sofabelægninger, inden du bruger tørretumbleren. Du kan også opnå samme varmeeffekt ved at placere belægningerne i en forseglet plastpose udenfor på en varm dag.

Del:
Kommentarer