Hvordan man dræber orme i mennesker

Hvordan man dræber orme i mennesker

Intestinale orme er parasitter, der kan leve i menneskekroppen. Selvom usædvanlige, kan intestinale orme overleve i menneskekroppen i flere uger, og de producerer normalt en række fordøjelsesproblemer som mavesmerter og kvalme. Mennesker udvikler tarmorm ved at indtage deres uskadte æg, der findes i forurenet mad eller vand. Men heldigvis er der flere måder at dræbe orme på mennesker og lindre ubehagelige symptomer.

Spis masser af rå frugter og grøntsager. Afgiftning af kroppen er en hurtig måde at dræbe orme på hos mennesker. Hold dig væk fra røde kød og stole på frugter og grøntsager som æbler, druer, grønne bønner og spinat.

Drik masser af vand. Drik vand for hurtigt at afmontere og fjern giftstoffer fra din krop. Dette kan fremskynde dit opsving. Drik mellem otte og 10 glas vand om dagen.

Køb yoghurt. Yoghurt indeholder levende kulturer. Disse sunde bakterier kan slippe af med orme og genoprette dit fordøjelseshygiejne.

Eksperiment med gulerodssaft. Gulerodssaft indeholder et naturligt fordøjelsesenzym, som kan fjerne orme i din krop. Drik 1 til 3 glas gulerods juice dagligt.

Tag hvidløg kapsler. Hvidløg er en effektiv kur mod orme hos mennesker. Spis to hvidløgskage om dagen, eller køb hvidløgtilskud fra din lokale fødevarebutik.

Tal med din læge om anti-parasit medicin. Hvis din krop ikke reagerer på hjemmemekanismer, skal du lave en læge og få en anti-parasitmedicin til at dræbe ormene.

Del:
Kommentarer