Hvordan man dræber en bændemorm naturligvis

Hvordan man dræber en bændemorm naturligvis

Bændelorm er parasitære orme, der tømmer ind i tarmene hos nogle dyr, ofte hunde og til tider mennesker. De forskellige segmenter af bændelorm lægge æg, der passerer anus med afføring og spredes til andre dyr, ifølge Mama's Health. Imidlertid kan de resterende orme krybe frit ind i og omkring den menneskelige anus. Mens bændelorm har normalt ingen symptomer - ofte uopdagelige, indtil de passerer ud af kroppen via afføringen - symptomer, der nogle gange eksisterer, er sult, svimmelhed, træthed, tab af appetit, kaster op og vægttab. Bændelorm er relativt let at slippe af med ved hjælp af forskellige typer af naturlige midler. Disse midler siges at arbejde sammen for at hjælpe med at få båndmaskene ud af din krop.

Instruktioner

Øv god hygiejne for permanent at undgå bændelorm. Bruser regelmæssigt, rengør omkring anuset, undgå uhygiejne offentlige toiletter, pas på omgivelserne. Hygiejne er en af ​​de bedste båndorm forebyggelser og bidrager væsentligt til rydning af bændelorm. Intet er mere naturligt end at opretholde din renlighed.

Tag urte retsmidler til at hjælpe med at eliminere bændelorm. Disse urter vil berolige dit fordøjelsessystem og naturligvis holde din krop fra parasitter. Licorice root, agrimony, marshmallow og malurt er blandt de urter, der udfører denne rens. Andre urter som kamille og cina balancerer din fordøjelse og holder tarmene fungerer korrekt, i henhold til indfødte retsmidler. Rådfør dig med din personlige ernæringsekspert og / eller læge for afhjælpning planlægning og brug.

Spis husholdningsvarer såsom græskarfrø, hvidløg og sorte valnødder. Disse er kendt for at bekæmpe bændelorm og rundorm. Voksne opfordres til at spise op til 25 frø, en hel fed hvidløg om dagen og en håndfuld valnødder. Du kan mash disse varer op og sætte dem i en drink, hvis det ønskes.

Midlertidig ændre din kost. Afstå fra at drikke kaffe, alkohol og spise raffinerede fødevarer. Spis mad højt i fiber (klidkorn, papaya, Metamucil) til en komplet systemrensning. Selvom dette ikke vil helbrede dine båndmaskene, vil det gøre dit system til et gæstfri miljø for medicin og naturlægemidler.

Tips

Det er vigtigt at huske, at et besøg hos lægen er en hurtig måde at helbrede dine båndmurer på eller finde ud af om du har båndmask. Mens naturlige lægemidler hjælper med at dræbe bændelorm, dræber de ikke fuldstændig båndmaskene i din krop. En recept er næsten altid nødvendig for total forebyggelse og helbredelse.

Advarsler

Når du har gennemgået recept og naturlig behandling, skal du kontakte lægen for en endelig afføring / bændelorm test for at sikre, at den er væk.

Del:
Kommentarer