Hvordan man dømmer en cheerleading konkurrence

Hvordan man dømmer en cheerleading konkurrence

Hvis du har forladt konkurrencedygtig cheerleading eller bare nyd sporten og vil bruge din ekspertise på en positiv måde, overveje at være dommer for en cheerleading konkurrence. Du skal se på rutiner med et kritisk øje, og det indebærer en række punkter, fra antydning til atletisk dygtighed.

Se efter antal og præstation af spring. Flere spring og spring i en rutine bidrager ikke nødvendigvis til en bedre score. Se efter placering, udførelse og bevægelsesbevis. De fleste rutiner har ét eller flere populære hoppe, som tå berøring, tuck, hurdler eller gedde.

Kig efter timing og rytme af bevægelser, spring og dansrutine. Alle dele af rutinen skal overgå jævnt under cheerleading-rutinen.

Bemærk koreografi og giv ekstra point til originale trin. Så længe nogle usædvanlige dans- eller hip-hop-bevægelser danner i rutinen som helhed, fortjener de ekstra point. Døm amplituden eller højden af ​​en bevægelse.

Lyt efter stærke, entusiastiske stemmer. Cheerleaders stemmer skal projekteres, så fans forstår rimerne; der bør ikke være nogen slurring eller mispronunciations. Kontroller også for passende hæmningsindhold.

Døm det udseendet af den udøvende kunstner eller troppen. Kontroller god pleje, ensartet farve og stil, hår, øjenkontakt med publikum og andre fysiske træk.

Kontroller gymnastikaspektet ved præstationen. Kig efter nummer og udførelse af tilbage somersaults og handsprings, cartwheels, dykke ruller, splits og tumbles. Den rigtige kombination af spring og gymnastik gør en cheerleading rutine skiller sig ud.

Undersøg hvordan gruppedeltagere interagerer med hinanden. Døm timing og lethed i spins, hopper, kast og enhver bevægelse, der involverer koordination af to eller flere cheerleaders.

Del:
Kommentarer