Hvordan man designer et Martial Arts Gym derhjemme

Hvordan man designer et Martial Arts Gym derhjemme

Dedikerede kampkunstnere kender betydningen af ​​at dyrke sporten uden for Dojo. Du finder ud af at praktisere derhjemme giver dig mulighed for at udvikle og finpudse dine evner, og du kan nemt oprette et kampsports gym hjemme med et par stykker udstyr.

Trin 1

Find pladsen. Et lille ekstra værelse, kælder eller garage kan omdannes til en kampsport praksis gym.

Trin 2

Installer en tung taske til at udvikle strøm i dine spark og slag. Du kan hænge den tunge taske fra loftet eller bruge en på stand til denne type øvelse.

Trin 3

Installer en dobbelt-end taske. Dobbelt-end poser svarer til hurtige poser, undtagen de er sikret både på toppen og bunden. De er hængt med elastisk reb, så posen svømmer, når den stanses, hvilket hjælper dig med at udvikle hastighed og reflekser. Installer den dobbelte taske et par skridt væk fra den tunge taske.

Trin 4

Placér tape på væggene. Brug korte stykker af mørkt bånd - f.eks. Kanal eller elektrisk tape - for at markere pletter på en væg eller stang i forskellige højder til mål, når du skygger eller sparker.

Trin 5

Hæng et spejl. Et spejl er en vital del af kampsport træning, da det giver dig mulighed for at se din formular. Hæng et spejl i fuld længde i den del af rummet, der har masser af plads til at praktisere dine spark eller katas.

Trin 6

Læg en mad; Hvis dit gulv er hårdttræ eller beton, skal du bruge en polstret mat. Dette vil beskytte dine knæ, når du praktiserer jump spark og falder.

Trin 7

Inkluder træningsredskaber som hoppetov og boksehandsker til at hjælpe med at supplere dit kampsport gym. Et par håndvægte eller modstand bands kan også gavne din træning.

Del:
Kommentarer