Hvordan man designer dine egne brydningsko

Hvordan man designer dine egne brydningsko

Wrestling sko er en væsentlig del af sporten selv. Selvom de forskellige typer og mærker af dette specialiserede fodtøj har samme formål, er der muligheder, som en bryder kan bruge til at tilpasse deres sko for at demonstrere deres egen personlige stil, mens de er på måtten.

Identificer, hvad dit budget er for brydningsko. Før du leder efter sko, faktor i mængden af ​​penge til rådighed for dig at bruge. Brug dit budget som vejledning, når du vælger dine brydningsko.

Bestem, hvilken stil og mærke af wrestling sko du vil have, er inden for dit budget. Når du vælger din foretrukne stil af wrestling sko, er nøglefaktoren at overveje, hvis du vil have en split sål eller uni-sole. Bortset fra den fysiske splittelse i skoens såler selv, er en anden forskel mellem disse sko muligheder, at splittet såleskruestøvler giver mere fleksibilitet, mens uni-sole sko giver bryderen med øget trækkraft på måtten.

Køb dine valgte brydningsko i en grundlæggende farve, som du vil bruge til baggrunden for din sko. Når du køber dine sko, skal du bestemme, hvad du vil have den underliggende farve til dit nye fodtøj. Vælg det mest enkle design til rådighed i din specifikke sko, da det giver dig de mest muligheder for at designe og tilpasse dine egne brydningsko.

Lav dit valgte design til dine brydningsko. Brug sporingspapiret som en skabelon og tegne dit design på det. Skær din skabelon ud og bånd den til, hvor du vil have hvert element på din sko.

Spor din skabelon på din sko med en stofmarkør. Bestem, om du vil bruge enten maling eller stof til at afslutte dit design.

Del:
Kommentarer