Hvordan man coacher Little League Baseball

Hvordan man coacher Little League Baseball

Hvis du har en søn i Little League eller du bare elsker spillet, vil du måske gerne træne et baseballhold. Som en lille liga coach vil du have en stærk indflydelse i samfundet og blive en stor bidragyder i børns liv. Læs videre for at lære at coache Little League baseball.

Bliv coach i din lokale lille liga

Kontakt den lokale Little League og spørg, om der er mulighed for coaching muligheder i den aldersgruppe, du ønsker. Coaching situationerne svinger år til år, så du må måske vente til næste sæson at være hovedtræner.

Tal med en, der er i øjeblikket en træner. Del din interesse i at coaching et Little League-hold. Han har måske brug for en assistent coach for den sæson. De fleste Little League hold vil have en hovedtræner og en assistent coach.

Tal med forældrene til børn allerede på holdet. Lær dem at kende og vis dem, at de kan stole på dig. Hvis du er hovedtræner, kan du også spørge en af ​​fædrene om at hjælpe dig som assistent coach.

Undervis Baseball til et lille League Team

Udvikle en øvelsesplan. Forskellige ligaer vil forvente forskellige slags skemaer, men forvent at køre praksis to gange om ugen og have et spil mindst en gang om ugen. Hold tidsplanen simpel så travlt, forældre vil ikke glemme at bringe deres børn.

Arranger at give uniformer til børnene. Tal med børnenes forældre om prisklasse og størrelser. Nogle hold vil forvente, at du kun leverer hatte og trøjer, men andre hold kan forvente sokker, bukser og jakker. Forældre kan også tage sig af dette ansvar.

Lær børnene grundlæggende i baseball. I praksis skal du køre fielding øvelser for at understrege det grundlæggende. Hvis børnene på dit hold lærer at holde deres handske nedadgående, skal du bruge to hænder og have et niveau swing, du har gjort dit job.

Lær børnene, hvordan man har det sjovt. Der er ikke noget galt med en lille konkurrence, men gå ikke overbord. Lær børnene at spille spillet godt og nyd det, mens de gør det. Du griner nu, men for mange Little League trænere derude lider denne meget mangel.

Del:
Kommentarer