Hvordan man bygger træblegemidler i gymdesign

Hvordan man bygger træblegemidler i gymdesign

Et sæt træblegemidler kan være en værdifuld tilføjelse til enhver gymnasium. Et sæt kan let konstrueres ud af 2-ved-4'er til understøtninger og 2-for-10'er til bænke. Bygningen skal gøres i gymnastiksalen, da døråbninger kan være for små til at bringe blekkerne i tidligere monteret. Man kunne også udføre alt skære og måle off site og samle stykker i gymnastiksalen. Beslutningen om hvor man skal konstruere blegemidlerne er en vigtig og bør ikke overses.

Byg basen af ​​gymnastiksalblegerne. Brug 2-til-4'erne til at konstruere en ramme med understøtter højst 18 inches fra hinanden. Gør basen firkant for at forhindre wobbling. Skru 2-til-4'erne sammen med lange dækskruer. Dette vil sikre, at rammen vil kunne understøtte en stor mængde tilskuere.

Byg opstigninger som understøtninger til bænken. Stigerørene støtter bænke og fodstole, så de skal være meget stærke. Gør det første sæt stiger 18 inches højt. Dette bliver til den første bænk; fans sidder på denne række vil bruge gymnasiet gulvet som deres fod hvile. Mål 18 tommer bag disse stigninger og konstruer stigninger, der kun er 12 inches lange. Disse stiger vil støtte fodstøtten til fans, der sidder på den anden række af sæder. Nu installer stigninger, der er 36 inches fra det første sæt og 24 inches højt. Dette bliver den anden række af mødet.

Installer stigerør, der bevæger sig mod bagsiden af ​​rammen for flere bænke og fodstøtter. Alternate bænke og fodstole og hæv hver bænk 6 tommer højere end den sidste og hver fodstøtte højere end den sidste. Dette vil skabe forskudte blegemidler, som har tendens til at fungere effektivt. Igen, placere mange flere understøtninger, end det synes nødvendigt, da de blekkere vil være under masser af stress fra fansens vægt.

Så 2-til-10'erne i længder, der er 12 inches længere end rammen. Disse 2-til-10'er vil tjene som både bænke og fodstole. Brug dæksskruerne til at fastgøre 2-til-10'erne til indramningen. Sørg for at bruge mange skruer for at øge stabiliteten. Det er et godt tidspunkt at installere understøtninger, der forekommer nødvendige for at holde blekkerne sammen.

Sand blegemidlerne. Brug først et groft sandpapir og arbejde dig op til et fint sandpapir. Dette vil gøre blekemidlerne glatte til berøring. Brug derefter en træplade til at afslutte blekkerne. Prøv at finde en plet, der passer til træet i gymnastiksalen, da dette vil føje til udseendet af ægthed. Sørg for at ventilere gymnastiksalen godt, mens du farmer. Efter påføring af flere frakker og tilstrækkelig tid til tørring, er blekemidlerne komplette og klar til brug.

Del:
Kommentarer