Hvordan man bygger en Horseshoe resultattavle

Hvordan man bygger en Horseshoe resultattavle

Horseshoes er et afslappende baghave spil, der nyder familier i generationer. Dens popularitet fortsætter, fordi det er let at spille og kræver meget lidt færdighed at lære. Reglerne er enkle: Kast en hestesko omkring et indlæg. Den, der bliver nærmest, vinder point, som tales for at finde vinderen. Hestesko er også en fornøjelig tilskuersport. Point er markeret på en resultattavle i nærheden af ​​spillefeltet.

Brug et tavle fra et skolerum eller lav en ud af træ malet med kridtmaling. Det skal være mindst to meter bredt ved tre meter højt.

Hang resultattavlen på en nærliggende post højt nok til tilskuerne og spillerne at se for at holde styr på scoren. Spik resultattavlen med tunge negle, der holder op gennem hele forårs- og sommersæsonen.

Tegn en linje ned midt på resultattavlen med et stort stykke kridt. Angiv navnet på hvert hold øverst på hver kolonne. Markér pointene under hver, efter at holdet kaster sine hestesko.

Få et point, hvis et holds hestesko er seks tommer eller mindre fra indsatsen, tre point for en ringetone. Hvis begge parter er enige, kan to point tildeles et hold, hvis hestesko læner sig på staven.

Lav mærkerne på resultattavlen ved hjælp af skråstreger eller tal. Det første hold til at nå 21 er vinderen.

Tør brættet rent med en viskelæder eller klud. Rengør bordet med en våd klud, når dagens aktiviteter er overstået.

Del:
Kommentarer