Hvordan man bygger en High School Baseball Pitcher's Mound

Hvordan man bygger en High School Baseball Pitcher's Mound

Kruikens hule hjælper krukken ved at sætte ham i stand til at opnå hastighed, når han kaster bolden til røret. Dette kommer fra at bruge pitching gummi som et punkt at skubbe ud af, samt at bruge højden af ​​højden for at generere mere nedadgående hastighed på hans pladser. Mens kande vil forsøge at omforme områder af højen til deres smag under et spil, og nogle landskabspersoner konturer højen på deres stadion for at begunstige pitcherne på deres hold, er der officielle specifikationer, der skal følges, når man bygger en høj.

Trin 1

Bland snavs til højden ved at bruge lige dele sand, ler og silt. Tilsæt lige nok vand for at holde jorden fugtig, men ikke så meget, at det bliver klæbrigt.

Trin 2

Marker udgravningen af ​​mounden ved at placere en stang i midten af ​​moundområdet og gå en anden stang bundet til den med streng ni meter ud. Brug malingen til at lave en linje. Gå et par fod i en cirkelretning og lav et andet mærke. Gentag, indtil du fuldfører en hel cirkel. Mundområdet skal være 18 meter i diameter.

Trin 3

Brug skovlen til at fjerne soden fra moundområdet.

Trin 4

Byg op højdernes plateau (dette vil være det højeste punkt). Plateauen vil være omkring 10 meter fra hjemmepladssiden og 8 meter fra den anden basisside, så arbejde i området ved opbygning af plateauet. Byg dette op til 10 inches (højden af ​​højden).

Trin 5

Begynd at arbejde på hældningens forreste skråning, bygg det op en tomme ad gangen. Når du har tilføjet en tomme jord, skal du bruge rullepressen til at pakke den ned. Når du gør dette, skal du huske på, at højden skal hælde en tomme pr fod. Gentag dette trin, indtil du har nået reguleringsmålene for højden.

Trin 6

Byg bagens bakke ved hjælp af de samme teknikker, som du brugte på forsiden.

Trin 7

Installer pitching gummi. Forsiden af ​​gummiet skal være nøjagtigt 60 fod, 6 tommer fra forsiden af ​​hjemmeplade.

Trin 8

Brug raken til at konturere højden til reguleringsdimensioner, og tilsæt mere jord, hvis det er nødvendigt. Foran gummiet skal højen begynde at falde ned efter seks inches; på bagsiden af ​​mounden, bør den begynde at hælde efter 28 inches. Husk at holde den nedadgående hældning hen imod hjemmeplade med en hastighed på en tomme pr. Fod.

Del:
Kommentarer