Hvordan man bruger en hjemmemedicin til at dræbe æg og lopper

Hvordan man bruger en hjemmemedicin til at dræbe æg og lopper

Lopper er eksterne parasitter, der ikke har vinger og suger blod fra deres værter. De invaderer hjem, typisk indført af hunde og katte. Ifølge Dr. Jeffrey Levy er der to problemer med at slippe af med lopper i dit hjem og væk fra dit kæledyr. Først: behandle kæledyret. Andet: slippe af med lopper fra dit hjem. Du kan bruge hjemmemekanismer til at dræbe lopper og deres æg både i huset og på dit kæledyr.

Behandle dyret

Bathe dyret, når du først mærker nogen lopper. Vask katten eller hunden med opvaskesæbe eller en naturlig shampoo. Vask dyret fortrinsvis udenfor. Fokus især på maven og under benene. Hold sæbe på i fem minutter. Skyl dyret, indtil der ikke er nogen sæbe rester.

Kæm din kat eller hund med en fintandet kam for at fjerne lopper og æg. Sæt kammen i en beholder af sæbevand efter nogle få børstestrøg. Badet og kammen bør fjerne de fleste eller alle lopper og æg.

Comb dyret en gang om ugen, mens det har et loppe problem. Hvis angrebet er alvorligt, kæm op til to gange om dagen. Sørg for at kamme områder som underkroppen og maven af ​​hunde og rundt om halsen til katte.

Skær en citron i fire stykker og læg i en krukke. Tilsæt kogende vand og lad blandingen sidde natten over. Den næste dag tilføjes en del af væsken til en sprøjteflaske. Spritz dit dyr med tågen. Vær forsigtig omkring ansigtet ved at sætte nogle citronsaft på dine hænder og forsigtigt tørre ansigtet.

Tilsæt 10 dråber lavendel æterisk olie og 5 dråber cedertræ til 10 ml sød mandelolie i en sprøjteflaske. Ryst blandingen og tøm derefter dyret. Brug igen pleje rundt i ansigtet. Denne blanding kan også anvendes på mennesker. Det vil ikke dræbe lopperne, men fungerer som afstødende.

Tilsæt brewergær eller hvidløg til dyrens mad. Da næringsstofferne begynder at opbygge sig i dyret, vil lopper blive afstødt. Dette dræber ikke lopper, men i kombination med andre teknikker styrer det dem.

Behandle huset

Vacuum hjemmet ofte, indtil alt tegn på lopper og æg er væk. Lopper kan hurtigt overtage en husstand. Når du har brugt vakuumet, kan det indeholde lopper, æg og larver. Du kan enten smide den ud uden brug eller placere den i en plastpose, pakke den og læg den i fryseren i en dag.

Bland fire dele borax med et del salt. Stænk det over områder, hvor lopper ligger. Blandingen dehydrerer lopper og æg. Lad blandingen stå i op til to uger før støvsugning.

Placer rock salt under møblerne, hvor kæledyr har tendens til at bruge deres tid. Sørg for, at saltet ikke er, hvor børn kan se det.

Del:
Kommentarer