Hvordan man bruger cacao smør for at slippe af med ar

Hvordan man bruger cacao smør for at slippe af med ar

Fra det skrabede knæ fik du som barn til den nylige snit du fik i bruseren fra barbering, du har oplevet et ar eller to på et tidspunkt. Selv bug bites kan efterlade konstante påmindelser af tidligere camping ture. Din krop kaster naturligt lag af hud. Uanset hvad, ar kan stadig være synligt. Og selvom de er en naturlig del af livet, kan du fjerne ar. Kakaosmør er en god skønhedsbehandling til at hydrere og glatte hud, der fordobles som en fjernelse af ar fjernelse.

Behandling for ar

Start med ren hud. Dette forbereder ar til behandling. For ekstra helbredende fordele, exfoliere huden med en kursus vaske klud i bruser, så håndklæde tør.

Masser massivt ren kakaosmør direkte ind i huden i en fast, cirkulær bevægelse. Da ar er lavet af tykt, fibrøst kollagen, hjælper gnidningsbevægelsen med at udglatte udseende af arret. Hertil kommer, at fugt fra kakaosmør hjælper med at stimulere nedbrydningen af ​​collagenproteinet.

Sørg for at fortsætte med at massere huden, indtil kakaosmør forsvinder. Hud reagerer godt på fugt og den største fordel ved at bruge ar fjernelse cremen er hudhydrering det giver. Ren kakaosmør, på grund af sin gode fugtighedsevne, har stor påvirkning på gamle og nye ar. Hydrering af huden med rent kakaosmør vil ikke kun smøre huden, men hjælpe med at lette ar

Fortsæt denne applikation op til tre gange om dagen. Over tid vil du begynde at lægge mærke til en ændring i hudens udseende og følelse samt en mindre synlig ar. Husk også, at din hud vil fortsætte med at helbrede sig med aggressiv massering.

Tips

Du kan finde rent kakaosmør hos din lokale fødevarebutik. Hvis du har kakaosmør hjemme hos dig, om det er ren eller en af ​​de masseproducerede mærker (dvs. Palmer's kakaosmør), kan du stadig komme i gang med processen. Når du har brugt det hele, gå videre til rent kakaosmør. Husk, hud elsker hydrering, og dette er en af ​​de bedste ting, du kan gøre for at begynde at slippe af med onde ar.

Advarsler

Forsøg ikke at anvende denne metode på åbne sår. Vent, indtil dit sår er helt helet, før du forsøger at fjerne ar.

Del:
Kommentarer