Hvordan man bruger baseball stirrup sokker

Hvordan man bruger baseball stirrup sokker

Stirrup sokker er et link til baseball fortid. Ifølge atletisk-ensartet historiker Paul Lukas udviklede stifter i sportens tidligste dage, når spillernes bukser sluttede lige under knæet. Fordi farvestofferne i farvede sokker var muligvis giftige, udviklede en stil, hvor spillerne havde hvide "sanitære" strømper under farvede ophæng. I dag bærer mange store ligaspillere - og de unge, der efterligner dem - fuldbroderede bukser, så de er ikke så almindelige som de engang var. Det efterlader mange spillere spekulerer på, hvordan man bruger baseballstroppestøvler.

Overvej din bukselængde. Hvis du bærer dine baseballbukser med mansjetter på anklerne, er det måske ikke engang værd at bære stirrups, da kun en tomme eller så værd at stirrup vil blive udsat, hvis det. Hvis du bærer bukser med manchet på knæ eller skinner, er ophængning passende. Lukas anbefaler bukser, der kommer til midt- til øvre shin til det mest klassiske udseende.

Tænd et par hvide sokker. Over-the-cal tube sokker er din bedste indsats, da de er nødt til at stige højt nok til at forhindre nogen hud i at vise gennem åbningerne i stirrups. Crew sokker vil være for korte. Jo nyere sokkerne er, desto bedre, fordi du har brug for stærk elastik øverst for at holde sokken på plads. Enhver sagging i din hvide "sanis" kan medføre, at stirrupsne også sænkes, og det kan skabe en truende fare.

Sæt stirrups over de hvide sokker. Stirrup er i det væsentlige farvede ærmer, der dækker underbenet med en tynd sløjfe, der går rundt i bunden af ​​foden. (Se linket i Ressourcerne for eksempler.) Sløjfen skal justeres, så den kommer op på benets sider, omtrent over "knapper" på begge sider af din ankel. Hvor højt du bærer ophæng, er lige så meget et spørgsmål om personlig præference som længden af ​​dine bukser. Nogle spillere foretrækker kun at have de snævre dele af løkken synlige mellem deres bukser og sko. Andre kan lide at have nogle af ærmet synlige også. Under alle omstændigheder skal ophængene trækkes op under bukserne. Intet ser sillier ud end en strimmel af bare ben mellem dine baseballstokker og baseballbukser.

Sørg for, at ærmerne på dine stirrups holder fat på dit ben godt. Dette er et sikkerhedsproblem. Når rørene taber deres elasticitet, sager de. Når muffen lægger sig ned på benet, går sløjfens sider slap og stikker ud. En spillerens klapper kan let blive fanget i løkken, hvilket får ham til at tur og falde.

Del:
Kommentarer