Hvordan man bringer huden koger til et hoved

Hvordan man bringer huden koger til et hoved

En smertefuld, rød klump på overfladen af ​​din hud kan være kog, hvilket er en infektion, der begynder, når staphylokokker bakterier træder ind i kroppen gennem en hårfollikel. Som pus former under kog, bliver det blødere men mere smertefuldt. Du kan bruge flere strategier til at bringe kog i hovedet og lindre dig selv af den smertefulde, lune klump.

Typisk Home Remedy

Sug en vaskeklud i varmt saltvand. Sørg for, at vandet ikke er så varmt, at det vil beskadige eller irritere din hud. Påfør kompressen til kog. Varmen vil både stimulere pus til at bevæge sig mod toppen af ​​kogen og midlertidigt lindre din smerte. Vask vaskekluden mellem brug, så du ikke forværrer infektionen. Gør dette i flere minutter hver dag, eller når du har brug for smertelindring. Inden for 10 dage begynder pusen at dræne fra kogen.

Medicinsk procedure

Hvis din kog er særlig smertefuld eller stor, skal du aftale med din læge. Lægen kan sikkert lave et snit øverst i kogen for at fremskynde drænings- og genvindingsprocessen. Forsøg aldrig at lave et snit på kog selv. Du kan kun irritere eller endda sprede infektionen. I nogle tilfælde kan du også ende med at blive ardannende på huden. Lægen vil være udstyret med alt, der er nødvendigt for at forhindre yderligere infektioner og reducere ardannelse.

Medicin

Aktuelle cremer, såsom polymyxin eller clindamycin, kan hjælpe med at koge i hovedet, hvis de anvendes tidligt. Penicillinbaserede antibiotika, såsom flucloxacillin, kan også bidrage til at reducere sværhedsgraden af ​​infektionen. Hvis du er allergisk over for penicillin, kan lægemidler indeholdende dicloxacillin eller cephalexin erstatte. Rådfør dig altid med din læge for at se, om receptpligtige lægemidler er nødvendige for at behandle din hudinfektion. Lægen kan foreslå, at disse antibiotika anvendes i stedet for eller efter et snit på kogen.

Urte remedier

Herbal remedies kan også være i stand til at bringe din kog i hovedet. For eksempel kan de afgifte egenskaber af mælkebøtte kronblade blandet med varmt vand hjælpe din genopretning. Drik en kop af denne blanding dagligt. Andre urtemedier omfatter echinacea, som styrker immunsystemet og goldenseal, som kan hjælpe din krop med at bekæmpe bakterier, der forårsager kogningen. Spørg din læge om disse potentielle lægemidler.

Del:
Kommentarer