Hvordan man bærer nogen, der er større end dig

Hvordan man bærer nogen, der er større end dig

At bære nogen større end du lyder som en dårlig idé. Men der er tidspunkter, hvor det er nødvendigt eller meget sjovt, afhængigt af din situation. Mens denne person kan være større, har menneskekroppen en fantastisk evne til at overvinde modgang og at bære en stor person er noget, der kan gøres.

Bøje dine knæ hele tiden. Bøjning af dine knæ vil hjælpe dig med at holde balancen og forhindre dig i at have en forfærdelig knæskade ved at låse og bøje den forkerte vej.

Spørg den person, du bærer, for at pakke armene rundt om halsen. Sørg for at de har tilstrækkelig kontrol, så du ikke bliver kvalt. Dette hjælper med at stabilisere personen på ryggen, så de ikke svajer og glider, hvilket gør det næsten umuligt for dig at bære dem.

Spørg personen på ryggen for at også vælge deres knæ, så de næsten rører ved armhulerne. Her kan du lægge dine arme under deres ben og låse som et par håndtag. Dette vil yderligere stabilisere personen og forhåbentlig holde dem på plads, mens du går.

Saml dit tyngdepunkt før du forsøger at flytte. Sørg for, at du kan stå stille med personen på ryggen før du går overalt. Det er vigtigt for personen at forblive ubevægelig.

Begynd at gå langsomt som du normalt ville. Dine trin bliver tungere og sværere end normalt, men det vil ikke være umuligt. Undgå trapper og bakker for at undgå skade.

Del:
Kommentarer