Hvordan man bærer en walking boot

Hvordan man bærer en walking boot

Mange gange kan en person, der lider af ankel-, fod- eller underbenskader drage fordel af en walking boot. Denne støv er fastgjort til det berørte ben og vil hjælpe med at immobilisere det for at opnå en ordentlig heling. Formålet med en walking boot er at give patienten mere mobilitet end en traditionel cast. Det bruges generelt, når foden eller ankelen er forstuvet, brudt eller anstrengt. Det er vigtigt at bære walking boot korrekt for at sikre, at benet eller foden heler korrekt.

Anbring en ankel- eller midkalv høj bomuldssokkel på foden, som vil blive anbragt i støvlen. Sokken hjælper med at give trøst og vil reducere irritation, der kan skyldes gangstøvlerens stropper.

Placer foden i fodtøjets fodring. Hælen på bør placeres fast og komfortabelt i hældelen af ​​bagagen. Fastgør linerens stropper over tæerne først og derefter underbenet.

Fastgør krogen og sløjfen eller velcro, stropper af det ydre plastikstykke rundt om tæerne og arbejd dig derefter op mod den sidste rem, som findes på underbenet. Der kunne være overalt fra to til fire stropper eller mere på gangstøvlen, der skal fastgøres. Disse stropper skal trækkes tæt for at sikre, at fod og ben er så immobiliseret som muligt.

Tips

Vask liner i vandrestøvlen en gang om ugen med mild sæbe og vand. Lad lineren lufttørre og undgå at placere det i tørretumbleren. Mild sæbe indeholder ingen farvestoffer eller parfume. Brug den walking boot for den tid bestemt af lægen.

Del:
Kommentarer