Hvordan man bærer en talje trimmer bælte

Hvordan man bærer en talje trimmer bælte

Maven er et af de områder på den menneskelige krop, hvor fedt er almindeligt oplagret. Det kan også være et af de mest stædige steder at fjerne fedtet fra. Derudover er det også et sted, hvor kroppen gemmer en stor del af sit vandoverskud. Ingen træning vil reducere vandforsyningen. I stedet kan du bruge et taljebælte, som er et bredt bælte som en genstand, som strammer rundt om abdominalområdet og hjælper din krop til at svede ud vandet fra din krops mavesektion.

Fjern alle overkropstøj. Dette inkluderer din skjorte og større sportsbras. Det er yderst vigtigt, at taljenremmen bremser mod huden.

Sæt omklipsremmen rundt om din krop, så det tykkere område af bæltet (midten) passer i den lille bagdel. Stram den ene side af bæltet rundt om maven, og pakk den om den anden side af bæltet. En velcroforing hjælper med at holde de to sider af bæltet sammen.

Placer din bh og andet tøj tilbage over taljebåndet.

Udfør din standard træning. Dette kan være alt fra at jogge i et par minutter til at løfte vægte. Taljen trimmer bæltet vil opvarme dit maveområde, der er dækket af bæltet, hvilket får det til at svede mere end normalt.

Fjern remmen trimmer bælte, når du har afsluttet din træning og smid det i vasken. Hvis du ikke gør det, kan det hurtigt begynde at lugte sjovt og kan endda vokse skimmel.

Del:
Kommentarer