Hvordan man bærer en snorkelmaske med briller

Hvordan man bærer en snorkelmaske med briller

Snorkling er en vandaktivitet, der involverer iført masker, der blokerer næsens luftindtag og en mundbeskyttelse monteret på et rør, der når op af vandet. En sådan maske gør det muligt for en snorkeler at trække vejret gennem munden, mens han holder sit ansigt under vand. Det er muligt at bære en snorkelmaske med synkorrektion og anbefales til undervandsverdenen.

Regelmæssige masker

Snorkel masker forsegler en sti rundt om snorkelerens ansigt, der omfatter øjnene og næse. Dette område er forseglet til vand, og det tillader ikke vand at trænge ind i næse eller øjne. Masken fungerer som et vindue mellem snorkeler og undervandsverdenen. Brug af briller med en regelmæssig maske vil resultere i, at vand lækker ind i masken, hvor brillerne kommer tilbage til øret, bryder tætningen mellem masken og ansigtet.

Perscription Masker

Der findes masker med receptpligtige linser, men investering i en maske af denne art kan kun overvejes af ivrige dykkere. Din recept skal muligvis ændres, fordi afstanden fra vinduet på masken og dine øjne er længere end afstanden mellem dine øjne og normalt øjenpleje. En øjenlæge med speciale i sportsøjemed vil kunne fortælle dig, om din recept skal ændres. Pre-made versioner af disse masker er let tilgængelige, men vil ikke korrigere en astigmatisme. Maskerne kan købes hos en dykkerbutik.

Montering af linser til en maske

Resolutionslinser kan også passe ind i en almindelig maske. Der er masker med et fast sted foran for at indsætte disse typer linser. Linserne glides ind i det faste område og rydder snorkelerens vision. Denne type maske er gavnlig i tilfælde af udskiftning af recepter som en person aldre. Disse linser kan findes hos din lokale sportsbriller. Maskerne kan købes i en dykkerbutik.

Kontaktlinser

Hvis det er muligt, foretrækker nogle dykkere at bære kontaktlinser under snorkling. Det er dog muligt at miste dem, hvis en maske kommer ud, mens du snorkler. Regelmæssige kontaktbindere bør holde dette i tankerne, når man overvejer snorkling. Visse kontaktlinser er ikke egnet til svømning. Disse bør undgås ved snorkling. Hvis dine kontakter kommer i kontakt med vandet, kan de absorbere bakterier, der vil medføre øjeninfektion.

Del:
Kommentarer