Hvordan man bærer en Camelback Hydration Pack

Hvordan man bærer en Camelback Hydration Pack

CamelBak hydratiseringssystemer er rygsække, der indeholder et vandreservoir og et fleksibelt drikkevandsrør, der gør det nemt at holde sig hydreret undervejs, mens de deltager i udendørs aktiviteter som vandreture, cykling eller jogging. Hvis du bærer din CamelBak korrekt, vil du sikre dig, at du får mest muligt ud af det og undgå ubehag mens du er aktiv.

Fjern vandreservoiret fra rygsækken.

Fyld vandreservoiret med den ønskede mængde vand.

Eliminer den resulterende luftlomme i vandreservoiret ved at hvile det på en flad overflade for at forsegle hætten. Lad vandniveauet nå lige under kasketrådene, når du stramt tæt på hætten igen.

Sæt vandreservoiret i rygsæk og træk det fleksible drikkerør gennem hullet placeret tæt på toppen af ​​pakken.

Løsn skulderstropperne på din CamelBak rygsæk og sæt den på. Stram skulderstropperne, indtil CamelBak føles sikkert og behageligt på ryggen og skuldrene. Nogle variationer har også justerbare sternum og bælte seler.

Find drikkerøret, som varierer mellem forskellige modeller. Nogle vil placere den over din venstre skulder, nogle over din højre skulder, og nogle stilarter giver dig mulighed for at vælge hvilken skulder. Et klips på en af ​​skulderstropperne giver dig mulighed for at sikre enden af ​​drikkevandet med tilstrækkelig slap for at nå munden. Har en kølig drink.

Del:
Kommentarer