Hvordan man bliver udformet i baseball

Hvordan man bliver udformet i baseball

At blive udarbejdet i baseball er det første skridt i retning af at underskrive med et stort liga-baseballhold og spille i proffene. Pro hold deltager i et udkast i juni hvert år. Amatør gymnasier og college spillere er berettiget til udkastet. Spillere, der er berettigede, men ikke udfærdiges, bliver gratisagenter og kan underskrive med et hold. Øg din odds for at blive udarbejdet ved at imponere spejdere under dine high school spil og deltage i en række udstillingshændelser og MLB tryout lejre.

Trin 1

Udfør usædvanligt godt på dine gymnasier og college baseball teams. Pitchers skal kunne kaste high-speed fastballs konsekvent for strejker og have en god kurve bold. Din fastball skal være omkring 88 til 90 mph. At have en skyder, knuckler eller split-finger i din arsenal er også nyttige. Position spillere har brug for strøm, hastighed, armstyrke, fielding og slagkraft. Gode ​​instinkter, aggressivitet og en stærk arbejdsmoral hjælper alle spillere.

Trin 2

Deltag i showcase begivenheder som dem, der drives af Perfect Game, hvor du kommer til at konkurrere med andre bedste børn fra hele landet. Dette giver dig ekstra synlighed til pro scouts og viser dig, hvor dine evner er i forhold til andre børn i din aldersgruppe. De top 40 juniorer og seniorer bliver til sidst inviteret til AFLAC All-American teamet.

Trin 3

Deltag så mange MLB tryout lejre som muligt. De afholdes i juni og juli rundt om i landet, er gratis og deltager af territoriale spejdere, der arbejder for alle 30 af Major League-organisationerne. Pro baseball hold undertegner undertiden gratis agenter for at udfylde deres mindre liga baseball roster, da de ikke underskriver nok spillere i hovedudkastet.

Del:
Kommentarer