Hvordan man bliver en stor løb tilbage

Hvordan man bliver en stor løb tilbage

Store løbende ryggen har atletisk eksplosivitet, et bredt færdighedssæt og evnen til at diagnosticere forsvar. De er hurtige, hurtige, smidige og fysisk hårde. De kan blokere større spillere og fange passerer som brede modtagere. Med flere kollegium og professionelle hold, der spiller brede åbne "spread" lovovertrædelser, har det aldrig været mere vigtigt at løbe tilbage alsidighed.

Opbygning af din krop

Elite løbebakker bygger funktionel styrke og eksplosivitet. Skræddersy dine træningsprogrammer omkring fodboldbevægelser. Veteran NFL kører tilbage Chris Johnson bruger single-leg squats for at sikre, at hans krop er afbalanceret. Han bygger overkroppens styrke ved at gøre krøller fladt på ryggen med albuer på jorden. Han bygger muskel udholdenhed på skråbenbenen og hjælper ham med at øge større arbejdsbyrder i spil. Han sprint på plads med høje knæ, mens han er fastgjort til modstandsbånd. Hans modstandstræning omfatter også vertikale spring og vekslende fremadrettede lunges.

Færdighedsudvikling

Dine træningsrutiner bør også fokusere på bestemte spilopgaver. For eksempel kan du bruge agilityposer til forskellige "punch øvelser" for at hjælpe dig med at blive en bedre pass blokker. Der er utallige passerende træer, du kan bruge til at forbedre din modtagelsesevne. Kuglens sikkerhedshandsker kan hjælpe dig med at beskytte mod fumler. En god holdboring involverer fem kegler, fire "huller" og tre forsvarere på linjen. Når du tager en handoff fra din quarterback, skifter forsvarerne sig for at efterlade et hul åbent. Du genkender hullet og rammer det uden tøven.

Studerende forsvar

Elite løbende ryggen er lige så godt i det forbipasserende spil som løbe spillet. Du skal læse blitzes, blokere blitzes og blitzes ved at åbne for hurtige pas. Du skal gå i gang og / eller linje op for at køre passruter som modtagere. Du skal forberede dig til spil som en quarterback. "Det er meget at studere, meget fokus, meget at høre, hvad kvartalerne siger," sagde Kansas City Chiefs, der løb tilbage Jamaal Charles, til ESPN. "Jeg er nødt til at lære dækning, mand, cover 2, og alle de ting der lærer at spille bred modtager."

Field Vision

Før snap skal du læse defensiv justering og skift og forudse modstanderens afspilningsopkald. Så læser du legen, som den udfolder og justerer i luften. Store løbende rygter ser ikke kun at være taklere, de lærer at mærke dem. Den tidligere NFL-stjerne Marshall Faulk demonstrerede, hvordan enestående synsfelt betaler sig. "Nogle fyre har tunnelsyn, men Marshall ser alt," sagde tidligere Rams running back coach Bobby Jackson en gang fortalte ESPN. "Jeg tror, ​​han ser ikke kun gutterne nærmer ham, men gutterne bag ham."

Fodbold hastighed

Ren hastighed sikrer ikke big play-evne. Store løbende ryggen har brug for funktionel hastighed - evnen til at spille fodbold hurtigt. Nogle spillere, der kan køre 40-yard dash på 4,6 sekunder, spiller hurtigere end spillere, der kører den i 4.4. Store instinkter, beslutsomhed og acceleration er mere værdifulde end ren hastighed. "Jeg forsøger at gøre alt - næsten alt - så hurtigt som muligt," fortalte Faulk ESPN. "Hvis jeg træffer beslutninger og gør dem hurtige, og jeg bevæger mig hurtigt, kan jeg slå de fleste mennesker."

Agility

Matt Miller diskuterer vigtigheden af ​​at køre tilbage agility på New Era Scouting hjemmeside, som han grundlagde. "Agility er spillerens evne til at skære, hans fleksibilitet og overordnede atleticisme," skrev han. "En smidig ryg kan få folk til at savne i det åbne felt og har balancen til at lave et snit på et hjørne... Det ændrer kroppens retning med hurtighed og præcision. Det opsummerer, hvad en god løbe tilbage skal kunne gøre, især på udenfor løber og tællere. "

Del:
Kommentarer