Hvordan man bliver en bedre næsevagt

Hvordan man bliver en bedre næsevagt

Næseskærmen, eller næsegrebet, er en defensiv tackleposition placeret mellem de to defensive ender. Stillingen er almindeligt anvendt i en 3-4 forsvar, hvor der er tre defensive lineman og fire linebackers.The næse vagt skal være stor og stærk, fordi han måske nødt til at konkurrere mod modstanderens center og en vagt. New England Patriots Pro Bowl næseskærm Vince Wilfork er over 6 meter høj og vejer 325 lbs. Der er flere øvelser, du kan gøre for at forbedre din hurtighed og taklingsteknik.

Boremaskiner

Opsæt fire pyloner og lav to linjer af spillere. Sæt de to andre kegler 10 meter væk fra deres tilsvarende kegle. Der skal være en firkant. Lav hver linje omkring tre meter fra hinanden. På trænerens fløjte, løb rundt om keglen 10 meter foran dig og sprint tilbage. Målet er at slå din modstander hver gang.

Du vil simulere at gøre en tackle på mållinjen i denne øvelse. Få en række offensive spillere til at bære bolden og defensive spillere i en linje på tværs af dem. Der vil være to pyloner med fem meter mellem dem. Det simulerer mållinjen. Opsæt et par meter fra den offensive spiller. På fløjten, få firkantet til boldbæreren og gøre tacklen. Næsevagter er en nøglespiller i løbestop; Dette skal hjælpe med at simulere et løbende spil.

Brug tackling dummies til at lave en trekant. Sæt to trænere på de klæbende dummies på trekantens base og brug en klæbende dummy, der kan stå på egen hånd. Du begynder, når en tredje træner udfører en imaginær snap. Mens du bære-kravler mellem de to trænere med blokerende dummies, vil de blive klemme dig at gøre det sværere. Efter at komme igennem, ramt stand-up dummy som du ville tackle det.

Du skal bruge fire tackle dummies til denne øvelse. Du skal læse hele, hvad løberen skal gå igennem og gøre tacklingen. Der skal være tre fod mellem hver dummy. Igen vil der være en linje af forsvarere og en linje af boldbærere. Linjerne skal være parallelle med de fire dummies mellem dig. Fra startpunktet vil dummierne lave en enkeltfil linje. Når boret begynder, skubber du og boldbæreren sideværts mod dummierne. Træneren viser løberen som hul for at løbe igennem, og du skal reagere og stoppe.

Del:
Kommentarer