Hvordan man bliver Ambidextrous i Basketball

Hvordan man bliver Ambidextrous i Basketball

Evnen til at bruge begge hænder effektivt i basketballens sport er en værdifuld færdighed for enhver spiller. Ambidextrous spillere er en trussel mod både den offensive og defensive ende af retten. Spillere kan udvikle evnen til at bruge begge hænder under spillet gennem øvelse og boring.

Trin 1

Træk begge dine arme ved hjælp af forskellige træningsmetoder som vægtløftning. Øvelser som krøller, skulderløftninger og hammerkrøllens tryk udvikler musklerne i din arm. Mange spillere bruger ikke deres modsatte hånd under træning og spil, hvilket gør det svagere end deres naturlige hånd. For at være effektiv med begge hænder skal begge hænder være i stand til at opfylde basketballens krav til styrke.

Trin 2

Øv dribbende øvelser for at vænne sig til at flytte med bolden, mens du bruger din modsatte hånd. Træn dig selv til at gøre sådanne opgaver som at rejse hele retten, vifte ind og ud af kegler og ændre retninger, mens du dribler med din modsatte hånd.

Trin 3

Øv passerer bolden med din hånd udenfor. Situationer i spillet kan tvinge dig til at lave hurtige pass, mens bolden er i din hånd. Brug dine holdkammerater som modtagere og praktiserer dem med bolden med din hånd uden at flytte og stå stille.

Trin 4

Øv dig med din hånd. Skyd bolden fra alle områder og vinkler af retten for at blive vant til at skyde med hånden. Lay-up, free throw og pludselige stop-og-skyde øvelser er alle nødvendige øvelser for at simulere de skydeforhold, der opstår i spillet. Alternativ mellem både din naturlige og modsatte hånd for at prøve at genskabe din skydning.

Trin 5

Fortsæt træning dribling, passerer og skydning med din modsatte hånd, før du prøver i en rigtig spilindstilling. Når du er blevet fortrolig med bevægelserne i løbet af øvelsen, bør du bare overføre det til et rigtigt spil.

Del:
Kommentarer